Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Τρίτης επί της Λιοσίων, προκαλώντας συναγερμό στην Πυροσβεστική.
Η φωτιά ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο εκκλησίας που απασχόλησε τις Αρχές πριν λίγους μήνες στην υπόθεση του κυκλώματος με την σπείρα των ιερέων που διακινούσε ναρκωτικά.
Επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους.
Συνολικά επιχειρούν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Ανακοίνωση της Hellenic Train για διακοπή δρομολογίων του Προαστιακού
Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, λόγω της φωτιάς έχουν διακοπεί τα δρομολόγια του Προαστιακού στο τμήμα Αθήνα-Άγιοι Ανάργυροι.
«Η Hellenic Train ενημερώνει ότι, κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής και του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ – Σιδηρόδρομοι Ελλάδος, διεκόπη στις 06:10 και μέχρι νεωτέρας η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Αθήνα – Άγιοι Ανάργυροι, λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε κτίριο πλησίον της γραμμής στο ύψος της οδού Λιοσίων.
Λόγω της διακοπής αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις στα προγραμματισμένα δρομολόγια του προαστιακού σιδηρόδρομου.
Επιπλέον, η αμαξοστοιχία IC 50 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη), με προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης 06:58, παραμένει στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθήνας.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμονής, το προσωπικό της Hellenic Train βρίσκεται κοντά στους επιβάτες, παρέχοντας συνεχή ενημέρωση.
Η Hellenic Train συνεργάζεται με τον Διαχειριστή Υποδομής και τις αρμόδιες αρχές για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.