Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην Εύβοια -Αυτοψία σε 70 κατοικίες, πότε αναμένεται να πάρουν την πρώτη αρωγή οι πληγέτες - iefimerida.gr

Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην Εύβοια -Αυτοψία σε 70 κατοικίες, πότε αναμένεται να πάρουν την πρώτη αρωγή οι πληγέτες

Σεισμός στην Εύβοια
Σεισμός στην Εύβοια / EUROKINISSI: ΘΟΔΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αυτοψία στα κτίρια που υπέστησαν ζημιές από τους χθεσινούς σεισμούς στην Εύβοια, συνεχίζεται.

Μέχρι τώρα, τα κλιμάκια των μηχανικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Καταστροφών, 70 κατοικίες και από αυτές έχουν χαρακτηριστεί με κίτρινο χώμα οι 15.

Τα περισσότερα προβλήματα καταγράφονται στη Δαφνούσα όπου τουλάχιστον οκτώ σπίτια έχουν υποστεί ζημιές και δύο από αυτά έχουν χαρακτηριστεί κίτρινα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αυτοψίες θα συνεχιστούν τουλάχιστον αύριο, ίσως και μεθαύριο, στο Προκόπι.

Μετά την ολοκλήρωσή τους, θα ξεκινήσει και η διαδικασία για τις αιτήσεις από τους πληγέντες στους δήμους, για μία πρώτη αρωγή, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τα σπίτια που έχουν χαρακτηριστεί με κίτρινο χρώμα, για την οικοσκευή, οι ιδιοκτήτες μπορούν να λάβουν έως 4.000 ευρώ πρώτη αρωγή.

Εν τω μεταξύ, η περιοχή συνεχίζει να καταγράφει σεισμούς. Πάνω από 100

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σεισμός Εύβοια αυτοψία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ