Μία ελληνική μπύρα θριάμβευσε σε διεθνή διαγωνισμό -Με περίτεχνη διαδικασία παλαίωσης - iefimerida.gr

Μία ελληνική μπύρα θριάμβευσε σε διεθνή διαγωνισμό -Με περίτεχνη διαδικασία παλαίωσης

Η ομάδα που παράγει την βραβευμένη μπύρα
Η ομάδα που παράγει την βραβευμένη μπύρα από τη Βορεια Ελλάδα

Μία ελληνική μπύρα μικροζυθοποιίας, από τη βόρεια Ελλάδα, με νότες καβουρδισμένου κακάο πέτυχε σχεδόν την απόλυτη βαθμολογία σε διεθνή διαγωνισμό στη Λυόν.

Ο διαγωνισμός αυτός, που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην πρωτεύουσα της γαλλικής γαστρονομίας την Λυών, προσελκύει χιλιάδες συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο, που διεκδικούν μια θέση στις κατηγορίες του κρασιού, της μπύρας και των αποσταγμάτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ελληνική μπύρα κατέκτησε τον κορυφαίο τίτλο World's Best Beer και 2 Χρυσά Βραβεία στον Διεθνή Διαγωνισμό Concours International de Lyon 2023.

Η ελληνική μπύρα διακρίθηκε ανάμεσα σε 48 χώρες

Η craft μπύρα VOREIA της μικροζυθοποιίας Siris θριάμβευσε στον φημισμένο διεθνή διαγωνισμό Concours International de Lyon 2023 ανάμεσα σε χιλιάδες διαφορετικές συμμετοχές από 48 χώρες του φετινού διαγωνισμού, οι κριτές ξεχώρισαν την craft μπύρα VOREIA με την Barrel Aged Stout να κερδίζει τον κορυφαίο τίτλο World’s Best Beer και μαζί με την Imperial Porter, να κατακτούν επίσης 2 Χρυσά Μετάλλια στις αντίστοιχες κατηγορίες μπύρας.

Γιατί ξεχωρίζει η ελληνική μπύρα

Με τα έντονα καβουρδισμένα αρώματά της και τις νότες σοκολάτας, καφέ και καραμέλας η VOREIA Barrel Aged Stout εξασφάλισε το απίθανο σκορ των 99/100, οδηγώντας την στην κορυφή των προτιμήσεων των κριτών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιδιαίτερη αυτή αρωματική της ταυτότητα οφείλεται στην περίτεχνη διαδικασία παλαίωσης της σε whiskey barrels, ενώ διαθέτει γεμάτο και πυκνό σώμα, που αφήνει μια έντονη επίγευση με μια πικράδα μαύρης σοκολάτας.

μπυρα
Μία μπύρα με επιγευση ξηρών καρπών και ουίσκι

Μπύρα με κανέλλα Κεϋλάνης και βανίλια

Αντίστοιχα, η VOREIA Imperial Porter δεν θα μπορούσε να μην κλέψει τις εντυπώσεις στη δική της κατηγορία, φέρνοντας έτσι και το δεύτερο Χρυσό Μετάλλιο στη μικροζυθοποιία Siris, χάρη στη μοναδική της συνταγή. Με την κανέλα Κεϋλάνης, τη βανίλια Μαδαγασκάρης, το κάρδαμο, τους καρπούς τόνγκας, το παλαιωμένο ρούμι 7 ετών, καθώς και τον φρεσκοψημένο εξωτικό καφέ με έντονη πολυπλοκότητα φρούτων, λουλουδιών και στοιχείων σοκολάτας, η μπύρα αυτή είναι η απόλυτη γευστική εμπειρία.

Η ομάδα της Siris που παρασκευάζει την μπύρα
Η ομάδα της Siris που παρασκευάζει την μπύρα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα της Siris μετέφερε μέσα από την πλούσια γκάμα της μπύρας Voreia, τα αρώματα και τη δροσιά του Βορρά της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο, επιβεβαιώνοντας ότι το μεράκι, η παράδοση και η καινοτομία λειτουργούν άψογα με αρμονία στο craft brewery της. Αποκλειστικός διανομέας της premium craft μπύρας VOREIA στην Ελλάδα είναι η Beverage World.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπύρα βραβεία βόρεια διαγωνισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ