Το κατώφλι του ανακριτή περνούν αυτήν την ώρα οι συλληφθέντες για το άγριο φονικό με θύμα τον 15χρονο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην Καλλιθέα.
Ανάμεσα στα άτομα που θα απολογηθούν είναι και ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος, ο ανήλικος που μαχαίρωσε με ένα χτύπημα στην καρδιά το νεαρό αγόρι.
Οι απολογίες των επτά κατηγορουμένων αναμένεται να διαρκέσουν αρκετές ώρες, καθώς στα δικαστήρια έφτασαν οι πρώτοι τέσσερις. Τα μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων είναι αυξημένα καθώς οι Αρχές φοβούνται εκδηλώσεις συμπαράστασης.
Το 15χρονο θύμα της δολοφονίας ήταν ανάμεσα στα άτομα τα οποία οι κλήθησαν μέσω τηλεφώνου να βοηθήσουν στην επερχόμενη συμπλοκή.
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής αλλά και πληροφορίες μέσω οπτικού υλικού που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί προκύπτει πως και άλλα άτομα κρατούσαν στα χέρια τους αντικείμενα, όπως κατσαβίδι και λοστούς.
Οι Αρχές φοβούνται για αντίποινα και για αυτόν τον λόγο έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, στις Τζιτζιφιές και τις γύρω περιοχές.