Άγιος Δημήτριος - «Του έλεγε μην πας»: Τι υποστηρίζει η πλευρά της 20χρονης, ο δικηγόρος της μιλά για τη μοιραία βραδιά και τι έγινε - iefimerida.gr

Άγιος Δημήτριος - «Του έλεγε μην πας»: Τι υποστηρίζει η πλευρά της 20χρονης, ο δικηγόρος της μιλά για τη μοιραία βραδιά και τι έγινε

O 20χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος και τα δύο κορίτσια που συνελήφθησαν για υπόθαλψη
O 20χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος και τα δύο κορίτσια που συνελήφθησαν για υπόθαλψη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία του 27χρονου Θεόφιλου από τα χέρια 20χρονου με μαχαιριά στην καρδιά, στο πάρκο Ασυρμάτου στον Άγιο Δημήτριο.

Ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου, ο οποίος εκπροσωπεί τα δύο 20χρονα κορίτσια που κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία, περιγράφει πώς ήρθε σε επαφή μαζί του η νεαρή, πώς ουσιαστικά η ίδια κατονόμασε στις Αρχές τον δράστη, αλλά και το πώς έμαθε για τη στυγερή δολοφονία του πρώην της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Νίκος Ιωάννου, δικηγόρος των δύο κοριτσιών που κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.
Ο Νίκος Ιωάννου, δικηγόρος των δύο κοριτσιών που κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία

Ήξερε για το ραντεβού, τον προέτρεψε να μην πάει, λέει ο δικηγόρος της

Όπως εξήγησε ο κ. Ιωάννου, το κορίτσι γνώριζε για το ραντεβού του νυν και του πρώην της, προέτρεψε επανειλημμένα τον νυν της να μην πάει, και ο ίδιος στα τηλεφωνήματά της μετά, αλλά και κατά τη συνάντηση που είχαν οι τέσσερις σαν παρέα αργότερα το ίδιο βράδυ (ο 20χρονος, ο 18χρονος φίλος του και τα δύο κορίτσια), επέμενε ότι απλώς ο πρώην της δεν είχε πάει στο ραντεβού τους.

Η ίδια υποστηρίζει πως αγνοούσε για ώρα τα περί δολοφονίας του πρώην της και κατάλαβε τι είχε συμβεί αρκετά αργότερα, όταν της τηλεφώνησε η μητέρα της, που είχε μάθει για το έγκλημα και κάλεσε την κόρη της στο σπίτι με κάποια δικαιολογία προκειμένου να της πει η ίδια την είδηση και να την προστατέψει από ενδεχόμενο σοκ (μη γνωρίζοντας, προφανώς, η μητέρα του τι είχε πραγματικά συμβεί και ποιος ήταν ο δολοφόνος του 27χρονου).

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, η νεαρή πήγε στο γραφείο του χθες το μεσημέρι σε σοκ και κλαίγοντας με αναφιλητά, κι όταν κατάφερε να του πει τι είχε συμβεί, πήγαν μαζί στη ΓΑΔΑ, όπου κατέθετε μέχρι τις 10 το βράδυ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τα δύο κορίτσια που έχουν συλληφθεί για υπόθαλψη εγκληματία
Τα δύο κορίτσια που έχουν συλληφθεί για υπόθαλψη εγκληματία
Ο 20χρονος δράστης του εγκλήματος στον Αγιο Δημήτριο
Ο 20χρονος δράστης

«Ήταν σε σοκ, δεν μπορούσε να μιλήσει, πήγαμε αμέσως στη ΓΑΔΑ»

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Γιώργο Σόμπολο, ο κ. Ιωάννου είπε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Χθες νωρίς το πρωί δέχθηκα ένα μήνυμα που μου έλεγε ότι υπάρχει πρόσωπο που σχετίζεται με τη δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο και θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου. Ήρθε το μεσημέρι η 20χρονη κοπέλα σε σοκ και επικοινώνησε μαζί μου και η έτερη φίλη που μαζί κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Ήταν σε σοκ και δεν μπορούσαμε αρχικά να καταλάβουμε. Σπεύσαμε αμέσως στην Αστυνομία, κι ενώ η υπόθεση βρισκόταν στο σκοτάδι, η ίδια ανέφερε τι έγινε.

Χθες το μεσημέρι πήγαμε μαζί στη ΓΑΔΑ, ανεβήκαμε κατευθείαν στον 11ο όροφο, όπου κατέθετε από τις 4:30 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, με κάθε λεπτομέρεια.

Πήγαμε μαζί και με την άλλη κοπέλα, που είπε τα πάντα.

Οι λεπτομέρειες είναι σοκαριστικές. Η 20χρονη είναι το πλέον τραγικό πρόσωπο που φέρει το βάρος. Η ίδια είχε την πληροφόρηση από τον βασικό δράστη ότι θα γίνει η συνάντηση, και η ίδια με μηνύματα και κλήσεις τού επέμεινε να μη μεταβεί. "Μην πας, μην πας, μην πας" του έλεγε συγκεκριμένα. Στη συνέχεια, όταν συναντήθηκαν, όταν βγήκαν με τα κορίτσια, δεν τους αποκάλυψαν οι δύο νεαροί τι είχε συμβεί. Μάλιστα, όταν ρώτησαν τα κορίτσια αν συνέβη κάτι, είπαν ότι ''δεν ήρθε''.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μετά από ώρα, όταν ακούστηκε ότι έγινε η δολοφονία, επειδή η μητέρα της 20χρονης γνωρίζει το όνομα του παιδιού και τη σχέση της με την κόρη της, για να μην ταραχτεί το κορίτσι την κάλεσε στο σπίτι για να της το πει με πρόφαση ότι κάτι είχε ο παππούς της» ανέφερε αρχικά, προσθέτοντας ότι κατόπιν του τηλεφωνήματος αυτού, μετά από πίεση αρκετής ώρας αποκαλύφθηκε η πράξη, και έτσι η νεαρή επέστρεψε στην οικία της.

Ο δικηγόρος της επέμεινε πως η νεαρή είχε πληροφόρηση ότι ο πρώην της δεν είχε πάει στο ραντεβού.

«Ο δράστης τής είπε ότι ο 27χρονος δεν πήγε στο ραντεβού»

Αναφερόμενος στο τι προηγήθηκε της δολοφονίας, ο κ. Ιωάννου είπε ότι η 20χρονη ήταν ζευγάρι με τον Θεόφιλο από τα 16 της χρόνια μέχρι πολύ πρόσφατα, έναν μήνα πριν, όταν χώρισαν. Η ίδια προχώρησε στη ζωή της συνάπτοντας σχέση με τον 20χρονο, όμως ο 27χρονος επικοινωνούσε μαζί της, με την ίδια, κατά τον κ. Ιωάννου, να προσπαθεί να σταματήσει την επικοινωνία και να ηρεμήσει τον πρώην και τον νυν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως η νεαρή δεν είχε κοινοποιήσει στον δράστη την επικοινωνία που είχε μαζί της ο πρώην της και ότι πρώην και νυν είχαν αναπτύξει μεταξύ τους επικοινωνία. Έτσι κλείστηκε και το ραντεβού.

«Η 20χρονη ήξερε ότι θα συναντηθούν, ο δράστης τής το είχε πει και του είχε πει "μην πας". Είχε πάρει τηλέφωνο και πριν, και μετά και τη διαβεβαίωνε ότι δεν είχε πάει στο ραντεβού», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκλημα δολοφονία Άγιος Δημήτριος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ