Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Φινοκαλιώτης και Πρωτοπαπαδάκη στον επαναληπτικό γύρο για την προεδρία - iefimerida.gr

Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Φινοκαλιώτης και Πρωτοπαπαδάκη στον επαναληπτικό γύρο για την προεδρία

Εκλογές στους δικηγορικούς συλλόγους
Εκλογές στους δικηγορικούς συλλόγους / Φωτογραφία: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Φινοκαλιώτης και η Μαρία [Μαρούσα] Πρωτοπαπαδάκη θα διεκδικήσουν σε μία εβδομάδα την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αρχαιρεσιών.

Ο πρώτος - επικεφαλής του συνδυασμού «Δικηγορική Πρωτοπορία» - συγκέντρωσε ποσοστό 28,46% (1096 ψήφους), ενώ η δεύτερη - επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τη Δικηγορία» - έλαβε ποσοστό 18,49% (712ψήφους).

Ο επαναληπτικός γύρος ανάμεσα στους δύο υποψηφίους θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Δεκεμβρίου.

Συνολικά ψήφισαν 3.956 δικηγόροι επί συνόλου 6.747 εγγεγραμμένων μελών [ποσοστό συμμετοχής 58,63%].

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ