Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 28χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου -Δείτε βίντεο - iefimerida.gr

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 28χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου -Δείτε βίντεο

ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟΥ 28ΧΡΟΝΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟΥ 28ΧΡΟΝΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε λίγο πριν τις 11:00 ο 28χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του δικηγόρου Σταύρου Γεωργίου .

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία στο δικηγορικό γραφείο επί της Γ' Σεπτεμβρίου, είχε πάρει προθεσμία και απολογείται αυτή την ώρα ενώπιον του ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 73χρονος ποινικολόγος βρέθηκε νεκρός μέσα στο γραφείο του το βράδυ της Τρίτης 21 Ιουλίου οι ανήλικες κόρες του, οι οποίες προσπαθούσαν επί ώρες να επικοινωνήσουν μαζί του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το θύμα και ο 28χρονος το βράδυ της Δευτέρας φέρονται να ήταν σε κάποιο μαγαζί και στη συνέχεια πήγαν στο γραφείο του ποινικολόγου. Εκεί είχαν άγριο τσακωμό, με συνέπεια να έρθουν στα χέρια και ο Αιγύπτιος να τραυματίσει θανάσιμα τον Σταύρο Γεωργίου.

O 28χρονος φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι τσακώθηκαν και τον σκότωσε, ξυλοκοπόντας τον άγρια, πάνω στον καβγά.

Η προθεσμία για δύο υποθέσεις

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε και την Παρασκευή 24/7 ο 28χρονος Αιγύπτιος που έχει ομολογήσει τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του γνωστού ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κατηγορούμενος επαναπροσήχθη ενώπιον των δικαστικών αρχών προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος του για ασέλγεια ανήλικης και ναρκωτικά.

Ο 28χρονος μετά την ομολογία του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για:

*Ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
*Κλοπή
*Παράνομη διαμονή στη χώρα

Και για τις δύο υποθέσεις ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία για σήμερα Δευτέρα, όπου και πλέον απολογείται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ