Πέντε εξειδικευμένα, δωρεάν, διαδικτυακά σεμινάρια από ΕΕΑ και Πάντειο Πανεπιστήμιο -Τι αφορούν - iefimerida.gr

Πέντε εξειδικευμένα, δωρεάν, διαδικτυακά σεμινάρια από ΕΕΑ και Πάντειο Πανεπιστήμιο -Τι αφορούν

Σεμινάριο
Φωτογραφία αρχείου: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πέντε εξειδικευμένα διαδικτυακά σεμινάρια, σε συνεργασία με το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙΜ. Παντείου Πανεπιστημίου, συνεχίζει τις εκπαιδευτικές δράσεις του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η σύνδεση της ακαδημαϊκής γνώσης με τις σύγχρονες και πρακτικές ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου, προσφέροντας στους συμμετέχοντες χρήσιμα εφόδια για την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Πέντε δωρεάν σεμινάρια τον Οκτώβριο

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ιστοσελίδα του επιμελητηρίου θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι περισσότερες πληροφορίες για τη δήλωση συμμετοχής τους.

Τα σεμινάρια είναι τα εξής:

  • Η Τεχνητή Νοημοσύνη στη Διοίκηση και στην Εκπαίδευση: Εργαλεία και Τεχνικές - Εισηγητής: Σπύρος Πολυμέρης, μέλος Ε.ΔΙ.Π. Παντείου Πανεπιστημίου - Ημερομηνία: Πέμπτη 1 Οκτωβρίου | Ώρα: 16:00

Το πρόγραμμα έχει στόχο να προσφέρει εφαρμοσμένη και επαγγελματικά προσανατολισμένη επιμόρφωση, εφοδιάζοντας τους συμμετέχοντες με γνώσεις, σύγχρονα εργαλεία και βέλτιστες πρακτικές για την αξιοποίηση και την ενσωμάτωση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην καθημερινή επαγγελματική τους δραστηριότητα.

  • Εισαγωγή στη Χρηματοοικονομική Διαχείριση Εταιρειών - Εισηγητής: Νικόλαος Δασκαλάκης, αναπληρωτής καθηγητής - Ημερομηνία: Τετάρτη 7 Οκτωβρίου | Ώρα: 17:00

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με στόχο να προσφέρει εξειδικευμένες και πρακτικά αξιοποιήσιμες γνώσεις σε στελέχη που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν ή ήδη δραστηριοποιούνται στον τομέα της χρηματοοικονομικής διαχείρισης και ως Treasurers.

  • Αποτελεσματική Επικοινωνία - Εισηγητής: Γεώργιος-Μιχαήλ Κλήμης, καθηγητής - Ημερομηνία: Τρίτη 13 Οκτωβρίου | Ώρα: 17:00

Το σεμινάριο εστιάζει στην ανάπτυξη των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων για την αποτελεσματική επικοινωνία στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν την επικοινωνιακή τους αποτελεσματικότητα τόσο στον προφορικό λόγο -παρουσιάσεις, δημόσιες ομιλίες, τηλεφωνική και ψηφιακή επικοινωνία- όσο και στον γραπτό λόγο, μέσα από εφαρμογές όπως reports, δελτία τύπου, προσφορές και επαγγελματικές προτάσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • Οικονομική Εγκληματικότητα και το Έγκλημα πίσω από το Έγκλημα - Εισηγήτρια: Ευσταθία Λαμπροπούλου, Καθηγήτρια - Ημερομηνία: Τετάρτη 21 Οκτωβρίου | Ώρα: 17:00

Στόχος του σεμιναρίου είναι η παροχή βασικών γνώσεων γύρω από την οικονομική εγκληματικότητα και το «τετράγωνο του εγκλήματος» -έγκλημα, δράστης, θύμα και κρατικοί φορείς- με αναφορά σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με άτομα, επιχειρήσεις και Οργανισμούς.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για βασικές πτυχές της πρακτικής των δραστών, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους διαμορφώνονται οι επιλογές και οι ενέργειές τους.

  • Αγορά και Επενδύσεις σε Ακίνητα (Real Estate) - Εισηγητής: Αντώνιος Ροβολής, καθηγητής - Ημερομηνία: Παρασκευή 30 Οκτωβρίου | Ώρα: 16:00

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με στόχο να προσφέρει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την αποτελεσματική διαχείριση και αξιοποίηση ακινήτων, λαμβάνοντας υπόψη τόσο την εμπορική τους αξία όσο και τις δυνατότητες δημιουργίας εισοδήματος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ