Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο 23χρονος συγγενής του 39χρονου Φανούρη Καργάκη που κατηγορήθηκε για την τοποθέτηση της βόμβας στο σπίτι της οικογένειας Φραγκιαδάκη, μια ημέρα πριν το μακελειό με τους δύο νεκρούς στα Βορίζια.
«Η διαφωνία μεταξύ των αρχών λύθηκε υπέρ της θέσεως του εισαγγελέα, της μη υποβολής της προσωρινής κράτησης. Σίγουρα θα υποβληθούν κάποιοι όροι που δεν γνωρίζουμε ακόμα», ανέφερε η δικηγόρος του κ. Μπέρκη, ενώ τόνισε πως «ως προς την εμπλοκή του 23χρονου λέμε για μία ακόμα φορά, το φωνάζουμε ρητά και κατηγορηματικά, δεν έχει καμία εμπλοκή. Αυτό το γνωρίζουν όλοι».
Παράλληλα η κ. Μπέρκη επεσήμανε πως «τα γεγονότα που του επιρρίπτουν δεν συνδέονται αιτιωδώς με τη διενέργεια και τη διάπραξη των κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων».