Ασλανίδης: Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι με την ίδρυση του κόμματος Καρυστιανού -Πολεμάμε όλοι για τα παιδιά μας - iefimerida.gr

Ασλανίδης: Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι με την ίδρυση του κόμματος Καρυστιανού -Πολεμάμε όλοι για τα παιδιά μας

Ο Παύλος Ασλανίδης
Ο Παύλος Ασλανίδης / EUROKINISSI: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι με την ίδρυση του κόμματος της κ. Καρυστιανού, εμείς κοιτάμε την υπόθεση», τόνισε ο Παύλος Ασλανίδης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά 90,1, τόνισε, αναφερόμενος στη Μ. Καρυστιανού και στη Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Θα πρέπει να σκεφτούν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί τη συμπεριφορά τους στο δικαστήριο. Εμείς θέλουμε να είναι όλοι απλοί και ταπεινοί».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, ο Παύλος Ασλανίδης σημείωσε ότι ο ίδιος ζήτησε από την κ. Κωνσταντοπούλου να μην ξανακάνει τα ίδια πράγματα.

Όσα δήλωσε ο κ. Ασλανίδης

Με αφορμή την αυριανή έναρξη της δίκης για το δυστύχημα των Τεμπών, ο κ. Ασλανίδης είπε:« Περιμένουμε επιτέλους να ξεκινήσει κανονικά, περιμένουμε να είναι λειτουργική αυτή η περιβόητη μεγαλύτερη αίθουσα των Βαλκανίων, αυτή η "μεζονέτα του Φλωρίδη" που ονομάστηκε αίθουσα δικαστηρίου. Τέλος πάντων, πρέπει να ξεκινήσει η δίκη για να βγούνε όλα πάνω στο φως».

Ερωτηθείς αν φοβάται ότι μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με συνηγόρους, απάντησε: «Δεν φοβάμαι τίποτα, γιατί και την προηγούμενη φορά φροντίσαμε κάποιοι γονείς και συγγενείς -αυτούς που παρεκτράπηκαν- να τους βάλουμε στη θέση τους, δεν νομίζω να κάνουν τίποτα. Αυτοί που παρεκτράπηκαν ήταν κάποιοι νομικοί και κάποιοι που παρέσυραν κάποιους γονείς. Συστήσαμε στην κ. Κωνσταντοπούλου να μην ξανακάνει τέτοια πράγματα, της το ζήτησα κι εγώ ο ίδιος».

«Μια χαρά είμαστε με τον κ. Πλακιά, με όλους τους γονείς είμαστε καλά», πρόσθεσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχετικά με το αν έχει αλλάξει κάτι μετά την απόφαση της κ. Καρυστιανού να ιδρύσει κόμμα, ο κ. Ασλανίδης σχολίασε: «Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι, εμείς κοιτάμε την υπόθεση. Θα πρέπει να σκεφτούν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί τη συμπεριφορά τους στο δικαστήριο, εμείς θέλουμε να είναι όλοι απλοί και ταπεινοί. Όλοι για τα παιδιά μας πολεμάμε, όλοι παιδιά χάσαμε».

«Κανένα νέο κόμμα δεν βοηθάει όταν υπάρχει ένα κόμμα που κυβερνάει και όλοι οι άλλοι είναι αποδεκατισμένοι. Θα πάρουν μικρά ποσοστά, άρα στην ουσία βολεύει αυτό το κόμμα που είναι στην εξουσία», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ