Αποκλειστικό: Η απολογία «Θεματοφύλακα» για την επίθεση στον γυμνασιάρχη -«Το παιδί μου υφίσταται ψυχολογικό εκβιασμό με τα self test» - iefimerida.gr

Αποκλειστικό: Η απολογία «Θεματοφύλακα» για την επίθεση στον γυμνασιάρχη -«Το παιδί μου υφίσταται ψυχολογικό εκβιασμό με τα self test»

Απίστευτο σκηνικό στο Αιγίνιο Πιερίας με τη «σύλληψη» του γυμνασιάρχη από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»
Η στιγμή της «σύλληψης» του γυμνασιάρχη Αιγινίου από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Τη φιλοσοφία των αρνητών που συνασπίζονται πίσω από τους Θεματοφύλακες του Συντάγματος αποκαλύπτουν οι απολογίες τους.

Ενας από τους κατηγορούμενους για την επίθεση στον γυμνασιάρχη στο Αιγίνιο, όπως αποκαλύπτει σήμερα το iefimerida.gr, στην απολογία του κάνει λόγο για ψυχολογικό εκβιασμό που υφίσταται το παιδί του λόγω της... υποχρέωσης διενέργειας self test!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα... απορεί που συνέλαβαν τον ίδιο και τους υπόλοιπους «Θεματοφύλακες» όταν πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα και όχι τον διευθυντή του σχολείου (στον οποίο είχαν επιτεθεί άγρια και του είχαν -κατά παράβαση κάθε νόμου και λογικής- περάσει χειροπέδες).

Οπως και οι «Θεματοφύλακες» που κάνουν μια δική τους, εντελώς αυθαίρετη ερμηνεία του Συντάγματος, που στερείται κάθε βάσης, λογικής και νομιμότητας, καθιστώντας τους πραγματικά επικίνδυνους, έτσι και ο κατηγορούμενος -η απολογία του οποίου παρουσιάζεται παρακάτω- επικαλείται, χωρίς καμία λογική και εντελώς αυθαίρετα, νόμους κ.λπ.

Η απολογία ενός εκ των κατηγορουμένων για την επίθεση στον γυμνασιάρχη

«Το παιδί μου στο συγκεκριμένο σχολείο υφίσταται καθημερινά έναν ψυχολογικό εκβιασμό, ο οποίος μεταφέρεται καθημερινά σε εμάς και τη σύζυγό μου στο να υποστεί παράνομες ιατρικές πράξεις. Είναι αναγκασμένο να φοράει τη μάσκα ακόμα και στα διαλείμματα. Είναι υποχρεωμένο για να εισέλθει στο σχολείο μόνο με σελφ τεστ, όποτε το κρίνουν οι δάσκαλοι. Ιατρικές πράξεις οι οποίες γίνονται μόνο με δική μου ευθύνη. Όχι ευθύνη γιατρών, όχι αστυνομικών, όχι εισαγγελέων. Στην ουσία εάν κάτι πάθει το παιδί μου είναι με δική μου ευθύνη και συναίνεση, δεν ευθύνεται κανένας από όσους με εξαναγκάζουν» υποστηρίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημά του.

«Ζω στην τοπική κοινωνία του Αιγινίου. Μέσα από το διαδίκτυο έμαθα για την ενημέρωση που είχε προγραμματιστεί να γίνει και στα έξι σχολεία του Αιγινίου. Θέλησα και εγώ σαν γονέας ακτιβιστής να λάβω μέρος στην ενημέρωση. Όταν πήγαμε στο Γυμνάσιο του Αιγινίου εγώ ήμουν γύρω στα 40 μέτρα απόσταση από την κεντρική πύλη. Δεν ήμουν στο χώρο των επεισοδίων. Ο κ. …μας είχε ενημερώσει ότι αν κάποιος από εμάς ξεκινήσει επεισόδια αυτός θα αποχωρήσει, είχε μαζί του αρκετά έγγραφα από τα οποία καταλάβαμε ότι είχε ενημερώσει το ΑΤ Αιγινίου. Καθόσον ο … είναι αυτός που έχει υπογράψει το περιστατικό δεν το είδα αλλά έμαθα από τους υπόλοιπους ότι ο Γυμνασιάρχης .... είναι αυτός που ξεκίνησε τους προπηλακισμούς εναντίον των ακτιβιστών που ήθελαν να τον ενημερώσουν. Τον έπιασαν... και τον οδήγησαν στο ΑΤ Αιγινίου», ανέφερε ένας από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση και συνέχισε: «Όταν πήγα στο αστυνομικό τμήμα οι αστυνομικοί, αντί να συλλάβουν αυτόν που τους πήγαμε, συνέλαβαν εμάς, βάζοντάς μας στον αύλειο χώρο του τμήματος δήθεν για να δώσουμε κατάθεση κατόπιν έκλεισαν την πόρτα της αυλής και στη συνέχεια μας οδήγησαν στην Ασφάλεια Κατερίνης».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν γνωρίζω καν φυσιογνωμικά τον Γυμνασιάρχη. Είχα τη βέβαιη πεποίθηση, εντύπωση ότι θα πηγαίναμε στο πλαίσιο επίσκεψης ως αντιπροσωπεία γονέων πολιτών να συζητήσουμε τα θέματα του υποχρεωτικού εμβολιασμού των ανηλίκων μαθητών ευαισθητοποιημένοι ως γονείς ασκούντες τη γονική μέριμνα των παιδιών ή πολίτες, στην περίπτωσή μου, τίποτα περισσότερο», αναφέρει στην απολογία του ακόμη ένας κατηγορούμενος.

Η κατάθεση του αστυνομικού που είδε να σέρνουν τον γυμνασιάρχη στο Τμήμα οι «Θεματοφύλακες»

Ενδεικτική του παράλογου αλλά και ανατριχιαστικού περιστατικού που εκτυλίχθηκε την προηγούμενη Παρασκευή ήταν και η κατάθεση του αστυνομικού που είδε τους Θεματοφύλακες να σέρνουν στο Τμήμα τον Γυμνασιάρχη, με χειροπέδες!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο άνδρας έβγαλε το κλειδάκι από τις χειροπέδες, που είχε στην τσέπη του, και τον έλυσε», ανέφερε χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο ο αστυνομικός.

Χαρακτηριστική είναι και η κατάθεση αστυνομικού ο οποίος αναφέρθηκε στη στιγμή της επίθεσης. Όπως είπε, ένας δάσκαλος εμφανίστηκε και του κατήγγειλε πως είδε την άγρια επίθεση που δέχτηκε ο γυμνασιάρχης.

«Είμαι αρχιφύλακας και υπηρετώ στο αστυνομικό τμήμα Πύδνας- Κολινδρού. Σήμερα στις 7:30 εκτελούσα υπηρεσία στο γραφείο ταυτοτήτων της υπηρεσίας μας. Περί την 07:55 ώρα περιήλθε στην υπηρεσία μας ο… ο οποίος είναι δάσκαλος στο πρώτο δημοτικό σχολείο Αιγινίου και μας ανέφερε επί λέξει ''παιδιά, σας την πέφτουν οι Θεματοφύλακες, βγείτε γρήγορα έξω. Συλλάβανε τον διευθυντή του Γυμνασίου και σας τον φέρνουν με χειροπέδες''», είπε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός που είδε τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» να σέρνουν τον γυμνασιάρχη στο Τμήμα της περιοχής.

«Αμέσως με τον γραμματέα της υπηρεσίας μας βγήκαμε και είδαμε έντεκα άτομα συγκεντρωμένα να κατευθύνονται προς την υπηρεσία μας. Δύο εξ αυτών, ο ένας αδύνατος με κουκούλα και ένας με ένα πράσινο μπουφάν! Κρατούσαν ο ένας από τη δεξιά και ο άλλος από την αριστερή πλευρά τον διευθυντή του Γυμνασίου Αιγινίου, τον οποίο είχαν δεμένο πισθάγκωνα. Άμεσα ενημερώσαμε τον αξιωματικό υπηρεσίας και ακολούθως ο αρχιφύλακας ζήτησε από τα άτομα που κρατούσαν τον καθηγητή να βγάλουν τις χειροπέδες που του φορούσαν. Ο άνδρας έβγαλε το κλειδάκι από τις χειροπέδες, που είχε στην τσέπη του, και τον έλυσε. Ζητήσαμε από τα άτομα να μας δώσουν τα στοιχεία ταυτότητας», επισήμανε στην κατάθεσή του ο αστυνομικός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο συνήγορος υπεράσπισης Βασίλης Νουλέζας
Ο συνήγορος υπεράσπισης Βασίλης Νουλέζας

Τι λέει ο συνήγορος υπεράσπισης Βασ. Νουλέζας

Ο συνήγορος υπεράσπισης Βασίλης Νουλέζας είπε ότι «οι συλληφθέντες ισχυρίζονται πως με τις ακραίες νομοθετικές παρεμβάσεις που εφαρμόζει η κυβέρνηση στο όνομα της αντιμετώπισης της πανδημίας έχει καταλυθεί το Σύνταγμα και το δημοκρατικό πολίτευμα και θεωρούν πως έτσι ενεργοποιείται το άρθρο 120. Το άρθρο 120 λέει εν ολίγοις ότι επαφίεται στον συνταγματικό πατριωτισμό των Ελλήνων πολιτών να διαφυλάξουν το Σύνταγμα όταν καταλύεται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ