Προβλήματα στα λιμάνια προκαλούν οι ισχυροί άνεμοι, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο.
Aπαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο
Οπως αναφέρει η ΕΡΤ από τον Πειραιά δεν θα πραγματοποιηθούν τα πρωινά δρομολόγια προς τις Κυκλάδες, ενώ το απαγορευτικό παραμένει σε ισχύ έως τη νεότερη ενημέρωση, μετά την έκδοση του νέου δελτίου καιρού, περίπου το μεσημέρι.
Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού τα συμβατικά πλοία πραγματοποιούν κανονικά τα δρομολόγιά τους.
Ακυρώσεις ισχύουν και από Ραφήνα και Λαύριο, όπου επίσης δεν πραγματοποιούνται τα πρωινά δρομολόγια λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Σε ό,τι αφορά τα δρομολόγια προς Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχουν προγραμματισμένες αναχωρήσεις έως το μεσημέρι.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλούνται να επικοινωνούν με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες ή τα κατά τόπους λιμεναρχεία πριν μεταβούν στα λιμάνια.