Αμφιλοχία: Ο πατροκτόνος είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ για ασέλγεια -Eίχε παραδεχθεί ότι έδερνε τον πατέρα του - iefimerida.gr

Αμφιλοχία: Ο πατροκτόνος είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ για ασέλγεια -Eίχε παραδεχθεί ότι έδερνε τον πατέρα του

Αμφιλοχία: Ο πατροκτόνος είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ για ασέλγεια -Eίχε παραδεχθεί ότι έδερνε τον πατέρα του
Αμφιλοχία: Ο πατροκτόνος είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ για ασέλγεια -Eίχε παραδεχθεί ότι έδερνε τον πατέρα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον 67χρονο που δολοφόνησε τον 95χρονο πατέρα του στην Αιτωλοακαρνανία.

Στον απόηχο της άγριας δολοφονίας του ηλικιωμένου από τον γιο του, με γκλίτσα και μαχαίρι, στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας, αποκαλύπτονται στοιχεία για το παρελθόν του φερόμενου ως πατροκτόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος είχε αποταχθεί από την Αστυνομία πριν από περίπου 20 χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 1997 είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια, μια υπόθεση που τελεσιδίκησε το 2000, και ακολούθως αποτάχθηκε από το Σώμα.

Καλλιακμάνης για 67χρονο: Είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ για υπόθεση βιασμού -Είχε κάνει και φυλακή

Μιλώντας στο Action 24, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε ότι ο 67χρονος είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ και εξέτισε ποινή φυλάκισης για ασελγείς πράξεις και βιασμό.

Επιπλέον, ο κ. Καλλιακμάνης σημείωσε πως ο φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας φαίνεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, χωρίς να προκύπτει από κάπου ότι λάμβανε κάποια φαρμακευτική αγωγή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καταγγελία κατά του 67χρονου για ξυλοδαρμό του πατέρα του -Είχε παραδεχθεί ότι τον χτυπάει κάποιες φορές

Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατροκτόνος είχε καταγγελθεί πριν από δύο εβδομάδες, ανώνυμα, για ξυλοδαρμό του πατέρα του.

Ο εισαγγελέας έστειλε κοινωνικό λειτουργό στο σπίτι, ο οποίος διαπίστωσε την κακοποίηση του ηλικιωμένου, με τον δράστη να παραδέχεται πως κάποιες φορές τον χτυπάει.

O 67χρονος δεν συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, με τον εισαγγελέα να ζητά τη διερεύνηση της υπόθεσης και την κλήση για ανωμοτί κατάθεση του 67χρονου ως υπόπτου.

Το χρονικό της άγριας πατροκτονίας στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας

Το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης και αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης, όταν ο δράστης δέχτηκε τηλεφώνημα από τον αδελφό του ότι θα πάει στο χωριό για να δει τον πατέρα τους, ο οποίος έπασχε από άνοια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τότε, ο 67χρονος τού είπε ότι σκότωσε τον πατέρα τους, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν άμεσα οι Αρχές. Φθάνοντας στο σπίτι, βρήκαν τον ηλικιωμένο σε μια λίμνη αίματος, έχοντας χτυπήματα στο κεφάλι από γκλίτσα και μαχαίρι.

Το σπίτι όπου δολοφονήθηκε ο 95χρονος από τον γιο του
Το σπίτι όπου δολοφονήθηκε ο 95χρονος από τον γιο του
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ