Αχαΐα: Αυτή είναι η γουρούνα από την οποία έπεσε και σκοτώθηκε ο 4χρονος -Την είχε κρύψει σε στάνη ο θείος του - iefimerida.gr

Αχαΐα: Αυτή είναι η γουρούνα από την οποία έπεσε και σκοτώθηκε ο 4χρονος -Την είχε κρύψει σε στάνη ο θείος του

Αυτή είναι η γουρούνα που έπεσε και σκοτώθηκε ο 4χρονος Ανδρέας
Αυτή είναι η γουρούνα από την οποία έπεσε και σκοτώθηκε ο 4χρονος Ανδρέας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατροπή προέκυψε στην υπόθεση θανάτου του 4χρονου Ανδρέα στη Δυτική Αχαΐα, καθώς ο θείος του ομολόγησε ότι το παιδί έπεσε από τη γουρούνα που οδηγούσε ο ίδιος.

Αρχικά, είχε προκύψει ότι ο μικρός ήταν στην αγκαλιά του θείου και έπεσαν από μαντρότοιχο όταν ο 25χρονος χτύπησε το κεφάλι του σε μπαλκόνι και έχασε την ισορροπία του, όμως τελικά ο νεαρός άνδρας προσήλθε μόνος του στο ΑΤ Κάτω Αχαΐας και αποκάλυψε την αλήθεια, υποστηρίζοντας πως είχε κυριευτεί από τύψεις όλο αυτό το διάστημα που παρουσίαζε μια εντελώς ψευδή θεωρία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν αντέχω άλλο. Με πνίγουν οι τύψεις, δεν μπορώ να ησυχάσω. Θέλω να σας πω τι έγινε την ημέρα που σκοτώθηκε το παιδί, δεν το κρατούσα αγκαλιά όταν πέσαμε», φέρεται να είπε, σύμφωνα με το Star.

Σχετικά με τον λόγο για τον οποίο είπε ψέματα, ο θείος του παιδιού ανέφερε στις Αρχές ότι το έκανε γιατί δεν είχε νόμιμη άδεια για τη γουρούνα.

Αυτή είναι η γουρούνα που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα όπου σκοτώθηκε ο 4χρονος Ανδρέας

Το Mega παρουσίασε τη γουρούνα που οδηγούσε ο 25χρονος κατά τη μοιραία πτώση που οδήγησε στον θάνατο του 4χρονου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«"Εξαφάνισε τη γουρούνα" φώναξε κάποιος» ανέφερε κάτοικος της περιοχής, ενώ ένας άλλος υποστήριξε ότι «το είχε πλακώσει το παιδί η γουρούνα και εκείνον τον είχε πετάξει παραπέρα».

Μετά την ομολογία για τη βόλτα με τη γουρούνα, η κατηγορία για τον θείο του 4χρονου παραμένει ανθρωποκτονία από αμέλεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο θείος του 4χρονου είχε κρύψει τη γουρούνα σε στάνη -Υπέδειξε το σημείο ο πατέρας του παιδιού

Σύμφωνα με το Star, την ημέρα που το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή, η πρώτη κλήση που είχε γίνει στο ΕΚΑΒ ήταν για τροχαίο με γουρούνα. Κατά τις ίδιες πηγές, ο 25χρονος είπε ενώπιον των αστυνομικών πως η γουρούνα δεν ήταν δική του.

Οι αστυνομικοί πήραν νέα κατάθεση από τον πατέρα του Ανδρέα, που επιβεβαίωσε το τροχαίο, ενώ υπέδειξε και τη στάνη στην οποία είχαν κρύψει τη γουρούνα, σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων από το χωριό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αχαία 4χρονος θείος 25χρονος γουρούνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ