Αγρίνιο: Νεαρός εμφανίστηκε στις Αρχές και ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στον 16χρονο - iefimerida.gr

Αγρίνιο: Νεαρός εμφανίστηκε στις Αρχές και ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στον 16χρονο

Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατροπή σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σχετική με την υπόθεση της επίθεσης νεαρών σε 16χρονο στο Αγρίνιο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του από μαχαίρι.

Μπορεί η Αστυνομία να ταυτοποίησε και να συνέλαβε τρία άτομα για το περιστατικό που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, όμως, σύμφωνα με τη sinidisi ένας άλλος νεαρός εμφανίστηκε ενώπιον των Αρχών, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, και ισχυρίστηκε ότι είναι το άτομο που τραυμάτισε τον ανήλικο με το μαχαίρι.

Μετανιωμένος δηλώνει ο νεαρός -Αφέθηκε ελεύθερος και θα λάβει κλήση για να απολογηθεί

Ο νεαρός δεν είχε ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία ούτε είχε ασκηθεί κάποια δίωξη σε βάρος του.

Έτσι, από τη στιγμή που η σύλληψή του δεν έγινε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος και θα λάβει κλήση για τακτική ανάκριση.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του νεαρού τόνισε ότι ο πελάτης του είναι μετανιωμένος για την πράξη του γι’ αυτό και εμφανίστηκε αυτοβούλως στις Αρχές.

Oι υπόλοιποι τρεις ανήλικoι συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν σήμερα ενώπιον των Δικαστικών Αρχών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αγρίνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ