Σοκ στο Αγρίνιο: Κατήγγειλε τον σύζυγό της για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 5χρονης κόρης τους - iefimerida.gr

Σοκ στο Αγρίνιο: Κατήγγειλε τον σύζυγό της για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 5χρονης κόρης τους

ασέλγεια
© Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία γυναίκα στο Αγρίνιο κατήγγειλε τον σύζυγό της για ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης τους, με αποτέλεσμα ο 50χρονος άνδρας να συλληφθεί και να κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ειδικότερα, η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο φερόμενος ως δράστης προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, η ιατροδικαστική εξέταση δεν κατέγραψε κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει την καταγγελία. Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ