Η εξέλιξη των καιρικών φαινομένων στη χώρα μας με τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους δυσκολεύουν τις μετακινήσεις.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα καθυστερήσει και η αναχώρηση του πρωθυπουργού για το Νταβός.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει σήμερα για το Νταβός της Ελβετίας προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.
Το 112 «χτύπησε» για την Αττική
Στις 10:00 οι κάτοικοι της Αττικής έλαβαν ειδοποίηση στα κινητά τους τηλέφωνα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, ενώ η Πολιτική Προστασία ζήτησε τον περιορισμό των μετακινήσεων.
Υπενθυμίζεται σήμερα πως τα σχολεία παραμένουν κλειστά, ενώ το υπουργείο Εσωτερικών έκανε σύσταση για τηλεργασία.
Επίσης, λόγω του 112 η συνέντευξη Τύπου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την παρουσίαση του Ψηφιακού Μητρώου Παρακολούθησης Υποθέσεων Διαφθοράς, αναβάλλεται για την επόμενη Πέμπτη.
Η πρόβλεψη για νερό ενός μήνα
Η ΕΜΥ με έκτακτα δελτία και όλοι οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν από χθες για έντονα καιρικά φαινόμενα σε όλη τη χώρα και εφιστούν την προσοχή για συγκεκριμένες περιοχές, ανάμεσά τους και η Αττική.
Είναι χαρακτηριστική η πρόβλεψη του Γιώργου Τσατραφύλλια που προειδοποιεί ότι σήμερα στο Λεκανοπέδιο θα πέσει το νερό ενός μήνα.