Αγρια συμπλοκή σημειώθηκε σε διαμέρισμα στα Καμίνια, με τραγικό αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό συμβάν έγινε στην οδό Αγίων Αναργύρων 49, στα Καμίνια, σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου στις εργατικές κατοικίες, όταν τρεις Πακιστανοί, που διέμεναν στο διαμέρισμα, δέχθηκαν επίθεση από 10 ομοεθνείς τους.
Από την άγρια συμπλοκή, ένας εκ των τριών Πακιστανών που έμεναν στο διαμέρισμα έχασε τη ζωή του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας ακόμη φέρει τραύματα από μαχαίρι, ενώ ένας άλλος τραυματίστηκε μετά από άγριο ξυλοδαρμό.
- Όλες οι ειδήσεις
- Σε απόγνωση το νομικό επιτελείο του Τραμπ: «Ο Ούγκο Τσάβες και το κομμουνιστικό χρήμα βοήθησαν τον Μπάιντεν να κλέψει τη νίκη»!
- Κορωνοϊός: 8 κενές κλίνες ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη και 45 στην Αττική -Στο 82% η πληρότητα στη χώρα
- Αδιανόητο: Το ψέμα ενός εργαζομένου σε πιτσαρία οδήγησε σε εξαήμερο lockdown 1,8 εκατ. κατοίκους στην Αυστραλία!
- Τη συμμετοχή του σε φρικιαστικές ανθρωποκτονίες για τον ISIS ομολόγησε ο 27χρονος που συνελήφθη στην Αθήνα