Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την εν ψυχρώ δολοφονία Πολωνού καθηγητή το απόγευμα της Παρασκευής στην Αγία Παρασκευή.
Οι αρχές αναζητούν τον άνδρα που σκότωσε τον καθηγητή αλλά και το κίνητρο της δολοφονίας που μέχρι τώρα παραμένει άγνωστο.
Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, όταν το θύμα εντοπίστηκε περίπου στις 4:15 επί της οδού Ειρήνης, φέροντας τραύματα από πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να φορούσε μάσκα ενώ προσέγγισε το θύμα πεζός και αφού άνοιξε πυρ εναντίον του τραυματίζοντας τον θανάσιμα διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα δέχτηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες σε λαιμό και θώρακα.
Οι αρχές επιχειρούν να ξετυλίξουν τώρα το κουβάρι της δολοφονίας του 43χρονου Πολωνού καθηγητή, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ όπου ζει, για να δει τα παιδιά του και για κάποια δικαστήρια που αφορούν την επικοινωνία με τα δίδυμα που έχει αποκτήσει με την Ελληνίδα πρώην σύζυγό του με την οποία χώρισαν πριν 6 με 7 χρόνια.

Η τελευταία ήταν μάλιστα εκείνη που έκανε την αναγνώριση του 43χρονου.
Η ίδια, κάποιες ώρες μετά τη δολοφονία, θορυβημένη από το γεγονός ότι ο 43χρονος δεν είχε πάει να πάρει τα παιδιά από το σπίτι όπως είχαν κανονίσει και όταν κάποια στιγμή είδε τις ειδήσεις για τη δολοφονία που έγινε στην Αγία Παρασκευή σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της επικοινώνησε με την αστυνομία εξηγώντας ότι δεν είχε δώσει σημάδια ζωής ο Πολωνός. Η ίδια προσήλθε στο τμήμα όπου της έδειξαν φωτό και αναγνώρισε τον νεκρό. Η γυναίκα κατέθεσε και αυτοβούλως παρέδωσε το κινητό της στην ΕΛΑΣ μη έχοντας κάτι να κρύψει.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ώρες πριν τη δολοφονία ο 43χρονος, η πρώην σύζυγός του και τα δυο τους παιδιά είχαν βρεθεί όλοι μαζί στην παιδοψυχολόγο, η οποία και θα καταθέσει στην ΕΛΑΣ τις επόμενες ημέρες.
Τι κατέθεσε η πρώην σύζυγός του
Η Ελληνίδα πρώην σύζυγος του 43χρονου φέρεται να δήλωσε στην ΕΛΑΣ πως δεν γνωρίζει κάποιον ο οποίος να ήθελε να κάνει κακό στον Πολωνό καθηγητή, με τις Αρχές να προσπαθούν τώρα να ανακαλύψουν αφενός τον δράστη της άγριας δολοφονίας και αφετέρου το κίνητρο.