Xριστούγεννα, η πιο kinky φαντασίωση - iefimerida.gr
ΖΩΗ 

Xριστούγεννα, η πιο kinky φαντασίωση

Σκηνές του Love Actually σε λούπα (ξανά και ξανά), χριστουγεννιάτικα χαρμάνια καφέ μυρίζουν στο κέντρο της πόλης, Χριστουγεννιάτικα δέντρα ήδη στολισμένα σε διαμερίσματα -περπατάς βράδυ στο δρόμο και βλέπεις φωτάκια να αναβοσβήνουν πίσω από παράθυρα. Πιο νωρίς από ποτέ φέτος, με κοντομάνικα ακόμα τραβάμε τα Χριστούγεννα στο εδώ και τώρα. Να ζήσουμε τη φαντασίωση της γαλήνιας ευτυχίας και του «όλα είναι δυνατά».

Τι είναι τα Χριστούγεννα; Η χώρα του Ποτέ, η γλιστερή επικράτεια της ευτυχίας. Αν όλο το χρόνο προσποιείσαι στα social media, ή ξεκαρδισμένος στις παρέες τον ευτυχή, τον πλήρη, τα Χριστούγεννα πιστεύεις πως μπορεί να νιώσεις πραγματικά έτσι. Να είσαι κάπως έτσι. Χωρίς προσποίηση, αλλά πηγαία. Μια φαντασίωση, kinky, τη στιγμή που η πραγματικότητα που ζεις τώρα σε μηδενίζει. Και που καταναγκάζεσαι να μη δείξεις αυτό το μηδέν που σε περιέχει για να μη σε βάλουν στην άκρη ως ενοχλητικό.

Φορτώνουμε λοιπόν όλες τις προσδοκίες στο διάστημα από 20 Δεκεμβρίου ως 2 Ιανουαρίου, ζούμε φαντασιακά αυτό που θέλουμε να είναι τα Χριστούγεννα μέχρι τότε. Φτάνοντας στην παραμονή των Χριστουγέννων, συχνά η πτώση σε μια πραγματικότητα που σου γδέρνει τα γόνατα είναι σκληρή – κάθε χρόνο όλο και πιο σκληρή. Γιατί καθισμένος κάτω από το δέντρο, φορώντας τα «καλά» σου, ανοίγοντας δώρα, τρώγοντας σοκολατένια περίτεχνα γλυκά, τελικά δεν γίνεσαι κάποιος άλλος. Αυτό που σε τρώει όλη τη χρονιά είναι εκεί και γιορτάζει μαζί σου, η κρίση, η ανασφάλεια, ο φόβος, είναι εκεί. Και η δική του γιορτή είναι μεγαλύτερη, πιο θορυβώδης από τη δική σου.

Xριστούγεννα, η πιο kinky φαντασίωση | iefimerida.gr 0

Και αν υπάρχει αυτό που λέγεται Christmas Blues, η μελαγχολία των Χριστουγέννων, στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο από την αποτυχημένη προσπάθεια να κάνει κάποιος πραγματικότητα των φαντασίωση των Χριστουγέννων. Και έτσι μαζί με το δέντρο, όσοι από εμάς έζησαν αυτή την φαντασίωση, θα πακετάρουν πρόχειρα και την θλίψη τους για να επενδύσουν στην επόμενη φαντασίωση που θα τους κρατήσει ζωντανούς, εναργείς, με την εσωτερική φωνή να υπόσχεται «Το καλοκαίρι όμως, το καλοκαίρι στις διακοπές θα είμαι ένας άλλος. Ο ξέγνοιαστος, ελκυστικός, περιπετειώδης εγώ...» Μέχρι τον Σεπτέμβρη που αποθηκεύοντας τα καλοκαιρινά θα αρχίσουμε πάλι να βλέπουμε Love Actually και να ακούμε All I want for Christmas is you.

Billy Mack - Christmas is All Around (Love Actually) from 2772 on Vimeo.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ