Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ, 2 ταινίες σεξ: «Της Συνιστώσας το Κάγκελο» και «Τον ήθελε πολύ, όλο και πιο Κέντρο»

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος, βλέπει την επικαιρότητα όπως είναι: Σαν τσόντα σε αίθουσα που δεν κλιματίζεται. Και καταλήγει σε απονενοημένα συμπεράσματα. Klarina Bourana τα.

* Εσύ μωρή τώρα, ποιανού είσαι τρελή; Του Γιουνγκ ή του Φρόιντ;

* Πάντα δημοκρατικός και στο πνεύμα των καιρών, ο ANT1 έβαλε σε επανάληψη το αγαπημένο σίριαλ του Τσίπρα: "Πρόβα Νυφικού"

* Είναι πολύ καλό να ανεβαίνεις. Όμως όπως και στις δεξιώσεις, είναι όταν κατεβαίνεις τη σκάλα, που δείχνεις αν έχεις στιλ, χάρη και λάμψη.

* Έχω μια διπλή πρόσκληση για τη νέα παράσταση του Σεφερλή. Ποιος θέλει να 'ρθει μαζί μου; Θα ακολουθήσει πολιτική συζήτηση.

* To να λες ότι θα μείνω στο ευρώ, αλλά δεν πληρώνω το μνημόνιο, είναι σαν να λες στην τράπεζα, σου χρωστάω δέκα μηνιάτικα, αλλά δεν έχεις δικαίωμα να μου κόψεις την πιστωτική.

* Αυτη η παπαριά του "σκέψου θετικά" πιάνει όταν πας στην εφορία;

* Το να κατηγορείς το "lifestyle" για όλα τα δεινά είναι σαν μου λες ότι για το ότι έγινες δολοφόνος, φταίει που δε μαγείρευε καλά η μάνα σου.

* Αυτή η διαφήμιση στο μετρό, με φωτογραφίες από μοντέλα που διαβάζουν μεταμοντέρνα ρομάντζα γυναικείας λογοτεχνίας τύπου Λένα Μαντά, με τίτλους "Η αγάπη είναι πικρό κεράσι", είναι απόδειξη πως η Βιρτζίνια Γουλφ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να αυτοκτονήσει.

* ΠΑΤΟΣ ALERT: Όταν επανεμφανιστεί στο προσκήνιο ο Λαλιώτης, τότε όλα θα τελειώσουν ξανά όπως ξεκίνησαν.

* Όταν παλιά έλεγα στη μάνα μου ότι μου αρέσει να παίζω γυναικείους ρόλους έβαζε τα κλάματα. Προχτές μου ζήτησε να δούμε τον Κιμούλη ως Μήδεια. Αυτό είναι πρόοδος.

* Eλλάδα χώρα της δημοκρατίας: Ούτε ένας δεν έκανε προσφορά για την ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό. Μάλλον επειδή δεν είχε καζίνο και δεν ήταν μέσα σε Μall.

* Ο καλύτερος ειδησεογραφικός τίτλος της εβδομάδας;
"Μητροπολίτης βρέθηκε νεκρός σε παραλία που βουτούσε για μύδια".

* Η καλύτερη δήλωση της εβδομάδας. Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Δε θα τρελαθώ αν μου πάρει τις καφετέριες η τράπεζα". Γαμώ το φραπέ μου μέσα.

* Ο φιλοσοφικός προβληματισμός της εβδομάδας: Να γίνω φίλος στο facebook με την Άννα Φόνσου;

* Λεσβιακός Παροξυσμός: Όταν η Φωτεινή πιπιλεί, η Όλγα τρέμει και η Έλλη στάει.

* Καμιάς Χαρούλας Αλεξίου το αναμφισβήτητο μεγάλο παρελθόν, δεν της αξίζει κατάληξη ως φολκλόρ support στο μπουλούκι του Λαζόπουλου.

* Δηλαδή το ερώτημα, αν "χωράει" ο Ρουβάς στην Επίδαυρο, δεν είναι ρατσιστικό έτσι; Επειδή δεν είναι χοντρός φαντάζομαι.

* Όταν ο στρατός κατέλαβε τις εγκαταστάσεις της κρατικής τηλεόρασης στην Αίγυπτο, ο Σαμαράς έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα?

* Ο Σμαραγδής ετοιμάζει ταινία για τον Καζαντζάκη. Αν η Χρυσή Αυγή γινόταν κυβερνητικό κόμα, τότε ο Σμαραγδής σίγουρα θα γύριζε και τη βιογραφία "Μεταξάς, ο θεόπνευστος Σωτήρ του έθνους".

* To πιο σύντομο ανέκδοτο: "Ασκεί κριτική η Ντόρα Μπακογιάννη".

* Xαμός στο διαδίκτυο από τους fan του "Σουλεϊμάν" μετά την απόφαση των παραγωγών, στον 4ο κύκλο να υποδυθεί τη Χιουρέμ ο Ευ. Βενιζέλος. Το αποφάσισαν μόλις τον είδαν να χαμογελάει.

* Τσίπρας - Μ. Ναπολέων: Ισοπαλία. "Όταν γίνουμε κυβέρνηση δε θα αλλάξει μόνη η Ελλάδα αλλά όλη η Ευρώπη." Η Περιστέρα ήδη δοκιμάζει τα φορέματα της Ιωσηφίνας.

* Ι troll, you troll we all troll σαν άποψη την προσωπική μας τρώγλη για να πιστέψουμε ότι είναι ανάκτορο.

* ΚΕΕΛΠΝΟ σημαίνει Κέντρο Εξόντωσης και Περιθωριοποίησης Νοσούντων?

* Διεθνής καριέρα για το Σίμο Κεδίκογλου: Θα πρωταγωνιστήσει στο ριμέικ της ταινίας "Το ποντίκι που βρυχάται"

* Είστε σίγουροι ότι το θέατρο της Επίδαυρου είναι ένας ιερό χώρος και όχι απλά η επιτομή μιας πολιτικής, εθνικιστικής προπαγάνδας που μεταμορφώθηκε σε κοσμικό gala?

* Καλοκαίρι στην πόλη: Διατίθενται τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ για BITCH PARTY. (Προσοχή, όχι BEACH).

* Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αλαζονεία - επικίνδυνο μπούμερανγκ από την πεποίθηση ότι η η οπτική που έχεις ως προς το πως πρέπει να αλλάξει ο κόσμος είναι η απόλυτα σωστή.

* Αυτές οι συναντήσεις του Καψή με τους εργαζομένους της ΕΡΤ, μοιάζουν με τα ραντεβού που κλείνεις μπαςκαι πηδηχτείς, από το δίκτυο, και καταλήγεις να τον παίζεις μόνος στην οθόνη σου

* Πρέπει να αλλάξω χάπια. Σταμάτησα να παθαίνω κρίσεις εμμονικού πανικού με το "που τελειώνει το σύμπαν?". Και άρχισα το "πως είναι να είσαι Πάγκαλος?"

* Mε τόσο "ηλεκτρονικό" ξεκατίνιασμα σε επίπεδο ιδεολογικής αντιπαράθεσης, πολύ φοβάμαι ότι ο ακτιβισμός είναι η νέα μας σαπουνόπερα.

* Φιλιππίδης-Λαζόπουλος-Μπέζος στο νέο πρόγραμμα του Εθνικού. Το Mega ο Alpha και το Δελφινάριο καταγγέλουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

* Ζηλόφθονοι, γιατί θυμώνετε που ο Μπόμπολας προωθείται για να κερδίσει το διαγωνισμό διαχείρισης στερεών αποβλήτων Πελοπονήσου; Επειδή βρήκε μια δουλειά που του ταιριάζει;

* Yπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι η σικ νεοφιλελεύθερη ονομασία του Υπουργείου Απολύσεων και Αυτοκτονιών?

* H φρασεολογία και το ήθος τραμπούκου κάποιων "αγωνιστών της ελευθερίας" όταν κάποιος διαφωνεί μαζί τους, με φοβίζει πολύ ως προς το πια εκδοχή ελευθερίας θα εφάρμοζαν αν είχαν τη δύναμη.

* H μάνα μου ταυτόχρονα: μαγείρευε μπάμιες με γαλοπούλα ρωτώντας με αν πρέπει να ρίξει τουμέρικ ή κανέλα, ακούγοντας Ελληνοφρένεια, ζητώντας μου να της αγοράσω ένα cd με τα Χάλκινα της Κοζάνης, σερφάροντας στο Ίντερνετ για να βρει που πουλάνε φτηνότερα πουλάνε το υγρό κολλαγόνο και ζητώντας μου να δούμε το βράδυ σε θερινό το νέο STAR TREK. Εγώ ΚΚΕ ήξερα ότι ψηφίζει, πότε το γύρισε στο ΣΥΡΙΖΑ; (τελικά φάγαμε μακαρόνια).

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana. Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

ΤΑGS:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ