Κύπρος: Μετά τις εκλογές η υπογραφή του μνημονίου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κύπρος: Μετά τις εκλογές η υπογραφή του μνημονίου

Την εκτίμηση, ότι η υπογραφή του κυπριακού μνημονίου θα γίνει από τη νέα κυβέρνηση της Κύπρου, άφησε ο Ιρλανδός πρωθυπουργός και προεδρεύων του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εντα Κέννι, ο οποίος βρίσκεται στη Λεμεσό για τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος.

Μιλώντας ύστερα από συνάντηση με τον υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο κ. Κέννι ανέφερε, ότι εκκρεμούν κάποιες αξιολογήσεις για την οικονομική κατάσταση πριν από την υπογραφή του μνημονίου για την Κύπρο.

Εξέφρασε ωστόσο την εκτίμηση ότι, όπως στην περίπτωση της Ιρλανδίας, έτσι και στην περίπτωση της Κύπρου «είναι σημαντικό ο κόσμος να γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση της οικονομίας και ποιο το σχέδιο διάσωσης».

Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός εξέφρασε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του προέδρου του ΔΗΣΥ Ν. Αναστασιάδη στις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ