Ρόδος: Φοιτητές εμποδίζουν τις εκλογές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ρόδος: Φοιτητές εμποδίζουν τις εκλογές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται κινητοποίηση φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο οποίο είχε προγραμματιστεί διεξαγωγή εκλογών για το Συμβούλιο Διοίκησης με το σύστημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καθηγητών Πανεπιστημίου (ΠΟΣΔΕΠ) Νίκος Σταυρακάκης, σήμερα το πρωί φοιτητές από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου πήγαν στο κτίριο του κεντρικού υπολογιστή, παραβίασαν όλες τις πόρτες που οδηγούν στον server και την τελευταία στιγμή τους σταμάτησε ο αρμόδιος υπάλληλος, ο οποίος στη συνέχεια υποχρεώθηκε να κατεβάσει τον διακόπτη του ρεύματος που τροφοδοτεί τον κεντρικό υπολογιστή του ιδρύματος.

Αυτήν τη στιγμή δεν λειτουργεί το δίκτυο του Πανεπιστημίου Αιγαίου ούτε τα τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τον κ. Σταυρακάκη, το βέβαιο είναι ότι οι εκλογές θα αναβληθούν, ενώ το πρυτανικό συμβούλιο βρίσκεται σε συνεδρίαση.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ