Αναδείχθηκαν τα οχτώ εσωτερικά μέλη του συμβουλίου διοίκησης του ΑΠΘ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Αναδείχθηκαν τα οχτώ εσωτερικά μέλη του συμβουλίου διοίκησης του ΑΠΘ

Τα οχτώ εσωτερικά μέλη του συμβουλίου διοίκησης ανέδειξαν οι σημερινές εκλογές, που διεξήχθησαν μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η ψηφοφορία, στην οποία έλαβε μέρος το 75,5% του εκλογικού σώματος (1.580 από τα 2.065 μέλη ΔΕΠ) ανέδειξε τους: Ταρλατζή Βασίλειο (καθηγητή της Ιατρικής Σχολής), Καρύμπαλη-Τσίπτσιου Γιαννούλα (καθηγήτρια του Τμήματος Νομικής), Γιαννακουδάκη Ανδρέα (καθηγητή του Τμήματος Χημείας), Παυλίδου Φωτεινή-Νιόβη (καθηγήτρια του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών), Πολυζωϊδη Κωνσταντίνο (καθηγητή της Ιατρικής Σχολής), Κατσιφαράκη Κωνσταντίνο (καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών), Ελευθεριάδη Χρήστο (αναπληρωτή καθηγητής του Τμήματος Φυσικής) και Ζαλίδη Γεώργιο (καθηγητής της Γεωπονικής Σχολής).

Στη διαδικασία βρέθηκαν 42 λευκά - άκυρα ψηφοδέλτια, ενώ δεν υπήρξαν ενστάσεις. Όπως προβλέπεται, οι οχτώ εκλεγέντες θα αποφασίσουν σε συμβούλιό τους, που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα, για την επιλογή των έξι εξωτερικών μελών του Συμβουλίου.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ