Θεσσαλονίκη: Αποτελέσματα των εκλογών στο Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο. Αναβολή εκλογών στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Θεσσαλονίκη: Αποτελέσματα των εκλογών στο Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο. Αναβολή εκλογών στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκαν χθες οι εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία στο Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο Θράκης, από τις οποίες αναδείχθηκαν τα οχτώ εσωτερικά μέλη του νέου Συμβουλίου.

Περισσότερο από το 80% των μελών ΔΕΠ (πάνω από 480 από τους 583) συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία. Τα οχτώ εκλεγμένα εσωτερικά μέλη θα συνεδριάσουν για να επιλέξουν τα έξι εξωτερικά μέλη του Συμβουλίου, ανάμεσα σε 13 υποψηφίους, που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Από τη χθεσινή εκλογική διαδικασία εκλέγονται οι: Καραμπίνης Αθανάσιος (Πολυτεχνική Σχολή), Σιμόπουλος Κωνσταντίνος (Τμήμα Ιατρικής), Μαλτέζος Ευστράτιος (Τμήμα Ιατρικής), Τσαουσίδης Βασίλειος (Πολυτεχνική Σχολή), Μπότσαρης Κωνσταντίνος (Τμήμα Νομικής), Μαυρομμάτης Γεώργιος (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού), Παύλου Στέφανος (Τμήμα Νομικής), Κατρούγκαλος Γεώργιος (Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης).

Στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας αναβλήθηκαν για δεύτερη φορά οι εκλογές που είχαν οριστεί για σήμερα, εξαιτίας παρεμπόδισης της διαδικασίας από φοιτητές. Αναμένεται ο ορισμός της νέας ημερομηνίας εκλογών με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ