Κύπρος: Διχασμένοι οι Ελληνοκύπριοι, σύμφωνα με δημοσκόπηση, για την τρόικα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κύπρος: Διχασμένοι οι Ελληνοκύπριοι, σύμφωνα με δημοσκόπηση, για την τρόικα

Διχασμένους παρουσιάζει δημοσκόπηση της εταιρείας Νοverna, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Πολίτης», τους Ελληνοκύπριους αναφορικά με την κάθοδο της τρόικας στην Κύπρο. Το 42% των ερωτηθέντων την θεωρεί θετική, ενώ ποσοστό 39% αρνητική.

Αναφορικά με την οικονομική κρίση στην Κύπρο τα ευρήματα της δημοσκόπησης δείχνουν ότι το 34% των πολιτών επιρρίπτουν την ευθύνη στην κυπριακή κυβέρνηση. Σημειώνεται ότι, μόνο το 2% θεωρεί ότι η κακή οικονομική κατάσταση της Κύπρου είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

Το 18% θεωρεί ότι για την οικονομική κρίση στην Κύπρο φταίει η παγκόσμια οικονομία, 10% προσωπικά ο πρόεδρος Χριστόφιας, 10% τα πολιτικά κόμματα, 9% οι τράπεζες, 2% οι προηγούμενες κυβερνήσεις, 2% το κεφάλαιο/ οι πλούσιοι , 2% η Κεντρική Τράπεζα και 1% το κόστος της Δημόσιας Υπηρεσίας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ