Γρηγοριάδης: «Τώρα μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου» - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΣΠΟΡ 

Γρηγοριάδης: «Τώρα μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου»

Εστω και από... σπόντα, ο Αρης Γρηγοριάδης κολύμπησε επιτέλους σε έναν ημιτελικό Ολυμπιακών Αγώνων, μετά τις (για λίγο) αποτυχημένες προσπάθειές του σε Αθήνα και Πεκίνο. Και το ευχαριστήθηκε. «Τώρα μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου», τόνισε ο πρωταθλητής Ευρώπης μετά τη 14η θέση που κατέλαβε στα 100μ. ύπτιο. «Πήγα σαφώς καλύτερα από το πρωί. Ενιωθα καλύτερα, το πάλεψα και το ευχαριστήθηκα πολύ. Το ήθελα πάρα πολύ», υπογράμμισε ο κολυμβητής του Αρη Θεσσαλονίκης.

Ο Γρηγοριάδης ενημερώθηκε γρήγορα το πρωί, περίπου 45 λεπτά μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών, για την αποχώρηση του Βλαντιμίρ Μορόζοφ, που του άνοιγε το δρόμο για το ημιτελικό. «Συμβαίνουν αυτά όταν είσαι 17ος ή 18ος. Μπορεί κάποιος να αποσυρθεί για να ασχοληθεί με μία «σκυτάλη», όπως συνέβη. Προέκυψε, καλοδεχούμενο και πολύ ευχάριστο», δήλωσε σχετικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ