Αίγυπτος: «Κρίμα που πήγαν χαμένες τόσες καλές ντομάτες» δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Αίγυπτος: «Κρίμα που πήγαν χαμένες τόσες καλές ντομάτες» δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον

Η Υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, δήλωσε τη Δευτέρα ότι «δεν προσβλήθηκε» από τις πράξεις των διαδηλωτών στην Αίγυπτο, οι οποίοι πέταξαν ντομάτες κατά της αυτοκινητοπομπής της και συνέχισε λέγοντας ότι λυπάται για όλα αυτά τα τρόφιμα που σπαταλήθηκαν.

Σε δηλώσεις της η Κλίντον απέδωσε το ξέσπασμα στη νευρικότητα που επικρατεί σχετικά τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην Αίγυπτο. «Ανακουφίστηκα που κανείς δεν τραυματίστηκε αλλά ένιωσα άσχημα που σπαταλήθηκαν τόσες καλές ντομάτες».

Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι κανένα από τα «αυτοσχέδια βλήματα» δεν προσέκρουσε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ. Τα αντικείμενα, ορισμένα από τα οποία ήταν παπούτσια, εκτοξεύτηκαν εναντίον των αμερικανών αξιωματούχων και των δημοσιογράφων που πλησίασαν την αυτοκινητοπομπή.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ