Αφγανιστάν: Έφοδος Ταλιμπάν σε ξενοδοχείο της Καμπούλ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Αφγανιστάν: Έφοδος Ταλιμπάν σε ξενοδοχείο της Καμπούλ

Αντάρτες Ταλιμπάν έκαναν έφοδο σε δημοφιλές ξενοδοχείο στα προάστια της Καμπούλ, το οποίο επισκέπτονται συχνά αφγανοί, οδηγώντας σε διαμάχη με τις δυνάμεις ασφαλείας και ενώ δεκάδες πολίτες βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις, δήλωσαν αξιωματούχοι.

«Τρεις αντάρτες Ταλιμπάν εισήλθαν στο ξενοδοχείο τα μεσάνυχτα. Η αντίδραση της αστυνομίας δεν ήταν άμεση φοβούμενη για την ασφάλεια των πολιτών.» αποκάλυψε αξιωματικός της αστυνομίας. Συνέχισε λέγοντας ότι η αστυνομικές δυνάμεις δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν αν οι αντάρτες κρατούσαν τους επισκέπτες του ξενοδοχείου ως ομήρους.

Οι τρεις Ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης, ισχυριζόμενοι ότι στόχος τους ήταν ευκατάστατοι αφγανοί και ξένοι, οι οποίοι χρησιμοποιούν την περιοχή για ξέφρενα πάρτι πριν από τις προσευχές της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αστυνομία κατάφερε να απελευθερώσει 12 αφγανούς, ενώ, σύμφωνα με τις αρχές, δύο από τους αντάρτες σκοτώθηκαν.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ