Ποιοι βουλευτές εκλέγονται στην Ανατολική Μακεδονία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Ποιοι βουλευτές εκλέγονται στην Ανατολική Μακεδονία

Το θρίλερ της κατανομής των εδρών στις δυο Περιφερειακές Ενότητες της Ανατολικής Μακεδονίας ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι και επεφύλασσε εκπλήξεις.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας εκλέγονται συνολικά τέσσερεις βουλευτές. Η Νέα Δημοκρατία εκλέγει τρεις βουλευτές και ο ΣΥΡΙΖΑ έναν. Από τη Νέα Δημοκρατία εκλέγονται ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Γιώργος Καλαντζής και ο Γιάννης Πασχαλίδης. Από το ΣΥΡΙΖΑ, που πρώτη φορά στην ιστορία του εκλέγει βουλευτή στην Καβάλα, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας εκλέγονται συνολικά τρείς βουλευτές. Από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο πρώην υφυπουργός Υγείας, Χρήστος Αηδόνης, από τη Νέα Δημοκρατία ο συνδικαλιστής, απόστρατος αστυνομικός Δημήτρης Κυριαζίδης (εκλέγεται για πρώτη φορά) και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο απόστρατος αξιωματικός Νικόλαος Σμολοκτός (εκλέγεται πρώτη φορά).

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ