Χωρίς προβλήματα η εκλογική διαδικασία στο νομό Φθιώτιδας, παρά τις απουσίες εφορευτικών - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Χωρίς προβλήματα η εκλογική διαδικασία στο νομό Φθιώτιδας, παρά τις απουσίες εφορευτικών

«Οι ελλείψεις σε εφορευτικές επιτροπές δεν έχουν εμποδίσει την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας», υπογραμμίζει ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θωμάς Στάικος. Τα μεγαλύτερα προβλήματα υπάρχουν σε αστικά κέντρα, καθώς στα χωριά οι εφορευτικές επιτροπές συμπληρώθηκαν πολύ νωρίς.

Ακόμη ορισμένα προβλήματα που σημειώθηκαν στους εκλογικούς καταλόγους, αντιμετωπίστηκαν πολύ γρήγορα. Όπως διαπιστώθηκε, μέσα από τους εκλογικούς καταλόγους έλειπαν σελίδες με ονόματα στο 5ο εκλογικό τμήμα της Αμφίκλειας, ωστόσο το αρμόδιο τμήμα της αντιπεριφέρειας προώθησε νέους καταλόγους και εξελίσσεται κανονικά η εκλογική διαδικασία και στα 360 εκλογικά τμήματα.

Σε ό,τι αφορά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το 25% των εκλογικών τμημάτων (86 τμήματα) της Φθιώτιδας έχουν εξοπλιστεί με κινητά τηλέφωνα από το υπουργείο Εσωτερικών και θα μεταδώσουν απευθείας το αποτέλεσμα στο υπουργείο, πριν ακόμη αυτό φτάσει στη Νομαρχία. Τα συγκεκριμένα 86 εκλογικά τμήματα, που έχουν διασπορά μέσα στον νόμο, σε αγροτικές και αστικές περιοχές, είναι αυτά που θα τροφοδοτήσουν την εκτίμηση του αποτελέσματος από το υπουργείο.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ