Παπαρήγα: Στις 6 Μαΐου είναι η ευκαιρία του λαού να ψηφίσει ΚΚΕ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Παπαρήγα: Στις 6 Μαΐου είναι η ευκαιρία του λαού να ψηφίσει ΚΚΕ

Η μόνη ευκαιρία που έχει ο εργαζόμενος λαός είναι να υπερψηφίσει το ΚΚΕ στις 6 του Μάη», τονίζει σε σημερινή δήλωσή της η γγ της ΚΕ του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα.

Η κυρία Παπαρήγα κάλεσε τον λαό «να μην έχει αυταπάτες ότι μπορεί να βρει κάποια ανακούφιση στα προβλήματά του από μία κυβέρνηση, που σχηματίζεται με γάμο συμφέροντος ή με πλαστούς αρραβώνες, κάτω από εκβιαστικά διλήμματα ή με αυταπάτες ότι θα αντιμετωπίσει το μνημόνιο και το χρέος».

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ σημείωσε ότι τέτοιες κυβερνήσεις δεν έχουν πολύ χρόνο ζωής και απογοητεύουν τους λαούς. «Δεν υπάρχει στον σύγχρονο κόσμο ούτε μία τέτοιου τύπου αριστερή κυβέρνηση, που, χωρίς σύγκρουση με τα μονοπώλια, με τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, να κατάφερε να δώσει βιώσιμη λύση για το λαό», τόνισε η γραμματέας του ΚΚΕ και κατέληξε λέγοντας ότι «τέτοιες κυβερνήσεις ανατρέπονται μια ώρα γρηγορότερα, από τη δημαγωγία ακόμα πιο συντηρητικών δυνάμεων».

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ