Διαφημιστική καμπάνια, στο Σύνταγμα, για την προώθηση του τουρισμού στη Σάμο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Διαφημιστική καμπάνια, στο Σύνταγμα, για την προώθηση του τουρισμού στη Σάμο

Δυναμικό «παρών» στο Σύνταγμα θα δώσουν οι Σαμιώτες στις 19 και 20 Μαΐου, μετά από ιδιωτική πρωτοβουλία, προκειμένου να γίνει διαφημιστική καμπάνια του νησιού.

Με ειδικά φυλλάδια που θα παραπέμπουν στα αξιοθέατα του νησιού αλλά και με την διάθεση τοπικών προϊόντων παραδοσιακών, όπως κρασί και ούζο, από επιχειρηματίες και συλλόγους, οι Σαμιώτες προσπαθούν να προσελκύσουν τουλάχιστον τον εσωτερικό τουρισμό.

Συγκεκριμένα, κορίτσια θα μοιράζουν στον κόσμο σαμιώτικα μικρά διαφημιστικά εύχρηστα αντικείμενα, προκειμένου να θυμούνται την Σάμο και μετά την αποχώρησή τους από το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο που θα βρίσκεται στο Σύνταγμα.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν όλοι οι εμπορικοί σύλλογοι του νησιού καθώς και ο πολιτιστικός σύλλογος Καπετάν Λαχανάς που θα παρουσιάσει σαμιώτικους χορούς. Τέλος θα γίνει κλήρωση για 12 ταξίδια στη Σάμο.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ