Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή... 180 κιλών χασίς - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή... 180 κιλών χασίς

Μεγάλη ποσότητα χασίς, που φθάνει τα 180 κιλά, βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Στάνου Αιτωλοακαρνανίας. Επίσης συνέλαβαν, ύστερα από περιπετειώδη καταδίωξη, δύο άτομα έναν 24χρονο Αλβανό και έναν 23χρονο Έλληνα, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του οχήματος, που είναι βουλγαρικής υπηκοότητας.

Ο εντοπισμός του αυτοκινήτου έγινε όταν αστυνομικοί της τροχαίας Αμφιλοχίας, που πραγματοποιούσαν ελέγχους στην εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, έκαναν σήμα στο οδηγό να σταματήσει. Αυτός όμως δεν σταμάτησε και επιχείρησε να διαφύγει, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Αμέσως μετά οι αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν το αυτοκίνητο των δραστών, το οποίο όμως κάποια στιγμή ξέφυγε από την πορεία και προσέκρουσε στο στηθαίο του δρόμου.

Στη συνέχεια, οι δύο δράστες βγήκαν από το αυτοκίνητο και προσπάθησαν, τρέχοντας, να εξαφανιστούν. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 24χρονο, ενώ στην έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητο, βρήκαν την μεγάλη ποσότητα του χασίς, που ήταν συσκευασμένη σε 170 δέματα. Όσον αφορά στο δεύτερο δράστη, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών, της Ασφάλειας και της Τροχαίας του Αγρινίου καθώς και του αστυνομικού τμήματος Αμφιλοχίας, εντόπισαν τον 23χρονο κρυμμένο μέσα σε βάτα στην ευρύτερη περιοχή του Στάνου.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ