Βαλυράκης: «Οχι στις πρόωρες εκλογές. Ενέχουν τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης της χώρας» - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Βαλυράκης: «Οχι στις πρόωρες εκλογές. Ενέχουν τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης της χώρας»

Αντίθετος στη διενέργεια πρόωρων εκλογών τάχθηκε ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ, καθώς κάτι τέτοιο, όπως δήλωσε, ενέχει μεγάλους κινδύνους αποσταθεροποίησης.

Συγκεκριμένα, ο κ.Βαλυράκης, στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, δήλωσε πως «η προσφυγή σε πρόωρες εκλογές χωρίς να λύνει κανένα πρόβλημα, απειλεί να οδηγήσει σε αποσταθεροποίηση της χώρας. Ο σεβασμός στη λαϊκή εντολή επιβάλλει την εξάντληση της συνταγματικής τετραετίας», ενώ ταυτόχρονα υποστήριξε ότι «η σημερινή Βουλή μπορεί να δώσει άμεσα κυβερνητικό σχήμα εθνικής ενότητας».

«Την ώρα που οι κοινωνικές αντοχές της χώρας εξαντλούνται, η πρόωρη προσφυγή σε εκλογές σε αυτή την φάση, ενώ δεν έχει να προσφέρει τίποτα, υπάρχει ο κίνδυνος να οδηγήσει σε πλήρη αποσταθεροποίηση» επισήμανε ο κ. Βαλυράκης.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ