Δημαράς: Αναζητούμε σήμεια σύγκλισης με άλλους αντιμνημονιακούς χώρους - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Δημαράς: Αναζητούμε σήμεια σύγκλισης με άλλους αντιμνημονιακούς χώρους

Την Πέμπτη αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις του κόμματος«'Αρμα Πολιτών» για το εάν θα προχωρήσει σε συνεργασία με άλλα πολιτικά σχήματα, ενόψει των εκλογών.

Όπως είπε ο πρόεδρος του κόμματος Γιάννης Δημαράς στον ραδιοσταθμό «Real» «η επιθυμία συνεργασίας με τους αντιμνημονιακούς χώρους δεν έχει σταματήσει εδώ και δέκα μήνες. Από ΄κει και πέρα, αν δεν βρεθούν πέντε- δέκα σημεία κοινής σύμπτωσης και αναφοράς, δεν μπορώ να πω ότι έχω συμφωνήσει με οποιονδήποτε».

Ο κ. Δημαράς σημείωσε ότι το «'Αρμα Πολιτών» ετοιμάζεται να κατέβει στις εκλογές με αντιπροσώπευση σε όλη τη χώρα. «Το Πανελλήνιο 'Αρμα Πολιτών είναι έτοιμο με ένα δυναμικό που μας έχει τιμήσει εδώ και 1,5 χρόνο» είπε.

Αναφερόμενος στις συζητήσεις που γίνονται με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», ο κ. Δημαράς είπε ότι με τον Πάνο Καμμένο τον συνδέει πολύχρονη φιλία και τόνισε: «Η κοινωνική σχέση υπάρχει, οι ανταλλαγές πολιτικών απόψεων θα γίνονται έτσι κι αλλιώς. Αυτό δεν συνηγορεί ότι μπορεί να έχει καταλήξει ή ο Πάνος ή εγώ σε μία απόφαση πολιτική, που θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια του χώρου που εκπροσωπεί ο κ. Καμμένος ή του χώρου που εκπροσωπώ εγώ».

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ