To Εθνικό Θέατρο πάει...αεροδρόμιο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

To Εθνικό Θέατρο πάει...αεροδρόμιο

«Μπουμπούκι τριαντάφυλλο» ονομάζεται το νέο θεατρικό έργο για παιδιά, που θα παρουσιάσει το Εθνικό Θέατρο στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, οι χώροι του οποίου μετατρέπονται συχνά σε κέντρο εικαστικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Πρόκειται για μία ολοκαίνουργια παράσταση που διηγείται τις περιπέτειες ενός μικρού μπουμπουκιού το οποίο...«θα προτιμούσε να είναι πουλί ή, έστω, αεροπλάνο»!

Το «Μπουμπούκι τριαντάφυλλο», θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου, σε 45 παιδάκια από το 1ο νηπιαγωγείο Κορωπίου, που θα επισκεφθούν το αεροδρόμιο, στο πλαίσιο του προγράμματος σχολικών ξεναγήσεων στους χώρους του.

Η παράσταση την οποία παιδιά και εκπαιδευτικοί έχουν αγκαλιάσει πολύ ζεστά, δημιουργήθηκε για να μεταφέρεται στα νηπιαγωγεία και να μεταμορφώνει το σχολικό περιβάλλον σε τόπο παραμυθένιο.

Για 45 λεπτά, η ηθοποιός Ελενα Μαρσίδου, με πολύχρωμα σκηνικά αντικείμενα, κούκλες και ένα ευφάνταστο σκηνικό-κοστούμι, ζωντανεύει το παραμύθι, εμπλέκοντας τους μικρούς θεατές στη θεατρική πράξη.

Το κείμενο έχει γράψει η Μαρία Παπαλέξη και η σκηνοθεσία είναι της Βαλεντίνας Παπαδημητράκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε χώρο ελεύθερης πρόσβασης, επίπεδο Αναχωρήσεων, Είσοδος 1.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ