Εναλλακτικές λύσεις στους κατόχους καρτών προσφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Εναλλακτικές λύσεις στους κατόχους καρτών προσφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δύο εναλλακτικές λύσεις παρέχει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους κατόχους καρτών απεριορίστων διαδρομών του Προαστιακού, προκειμένου να διευκολυνθούν, με αφορμή την αναστολή της κυκλοφορίας των συρμών των τελευταίων δρομολογίων στο τμήμα Αεροδρόμιο- 'Ανω Λιόσια- Κιάτο- Αεροδρόμιο από την περασμένη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των καρτών μπορούν να επιλέξουν είτε την επιστροφή στο εκδοτήριο της κάρτας απεριορίστων διαδρομών και καταβολή στον δικαιούχο του ποσού που αντιστοιχεί στις ημέρες που δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η κάρτα, είτε ενίσχυση της κάρτας με παράταση της ισχύος της κατά πέντε (5) ημέρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στα εκδοτήρια των Προαστιακών Σταθμών: Κιάτου, Κορίνθου, Αθήνας, ΣΚΑ, Νερατζιώτισσας, Πλακεντίας, Κορωπίου, Αεροδρομίου, 'Ανω Λιοσίων και Πειραιά.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ