Δεν θα φορολογηθεί η αγροτική γη - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Δεν θα φορολογηθεί η αγροτική γη

Η κυβέρνηση δεν μελετά και δεν πρόκειται να φορολογήσει την αγροτική γη, δήλωσε κατηγορηματικά, από τη Βουλή, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, αποσοβώντας τις αντιδράσεις που υπήρξαν λόγω της σχετικής φημολογίας.

Επίσης, ο κ. Σκανδαλίδης διευκρίνισε ότι οι ιδιοκτήτες οικημάτων που τα χρησιμοποιούν για αγροτικές εκμεταλλεύσεις, δεν θα πληρώνουν τέλος ακινήτων, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, εφόσον προσκομίζουν σχετικό αποδεικτικό, διαφορετικό από την άδεια λειτουργίας, που να το βεβαιώνει.

Μιλώντας στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τα αδέσποτα και τα δεσποζόμενα ζώα και την προστασία τους από εκμετάλλευση για κερδοσκοπικούς σκοπούς, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε ότι, αυτές είναι δεσμεύσεις της κυβέρνησης απολύτως σαφείς και δεν επιδέχονται καμία παρερμηνεία.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ