Διαμαρτυρία μετά... μουσικής στα διόδια Αιγινίου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Διαμαρτυρία μετά... μουσικής στα διόδια Αιγινίου

Ειρηνική εκδήλωση, με τη μορφή συναυλίας, όπου συμμετέχουν συγκροτήματα του Νομού Πιερίας, πραγματοποιείται δίπλα από τα διόδια του Αιγινίου, με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να συνεχίζουν έτσι τις ήπιες κινητοποιήσεις τους, για την κατάργηση των νέων σταθμών διέλευσης οχημάτων, που τέθηκαν σε λειτουργία στις 28 Ιανουαρίου.

Οπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι του Νομού Πιερίας, η λειτουργία των διοδίων στο Αιγίνιο, μόλις 12 χλμ μακριά από αυτά στα Μάλγαρα, έχουν ως αποτέλεσμα τραγικές συνέπειες για τον τουρισμό στην περιοχή, που αποτελεί και το μοναδικό μοχλό ανάπτυξης, αποθαρρύνει την εγκατάσταση κατοίκων, οδηγεί σε λουκέτο πολλές επιχειρήσεις, λόγω κόστους μεταφοράς και μετακίνησης των εμπορευμάτων, που μετακυλύεται στον καταναλωτή και δημιουργεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στην παλαιά εθνική οδό, η οποία μάλιστα είναι και πυκνοκατοικημένη.

Οπως τόνισε το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, Κώστας Δανιηλίδης, οι κάτοικοι του Νομού θα συνεχίσουν τις ήπιες κινητοποιήσεις τους με στόχο να καταργηθούν στα διόδια στο Αιγίνιο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ