Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία αναρρώνει πλέον στο σπίτι της.
Η «βασίλισσα της νύχτας» είχε μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο την Κυριακή 4 Ιανουαρίου, μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε στο σπίτι της, με το οξυγόνο της μάλιστα, να πέφτει στο 82.
«Η Ζωζώ τα κατάφερε άλλη μία φορά»
Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», η Ζωζώ Σαπουντζάκη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το μεσημέρι του Σαββάτου, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο σπίτι της και σύμφωνα με την φίλη της Σταυρίνα Ευστρατιάδου, είναι καλά στην υγεία της.
«Η Ζωζώ πήρε εξιτήριο, είναι πολύ καλά, είναι πολύ αισιόδοξη, τα κατάφερε για άλλη μία φορά. Είναι στο σπίτι της με μεγάλη περιποίηση, βάλαμε τα τραγούδια της, τηλεόραση, μας είπε και ο γιατρός να αναρρώσει, να γίνει τελείως καλά και μετά θα βγούμε έξω όλοι μαζί, έτσι να το γιορτάσουμε».
Γιατί έφυγε με ασθενοφόρο από το νοσοκομείο
Μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» η πολύ καλή της φίλη, εξήγησε τον λόγο που η Ζωζώ Σαπουντζάκη έφυγε με ασθενοφόρο από το νοσοκομείο.
«Η Ζωζώ θα φύγει με ασθενοφόρο γιατί έχει ένα πρόβλημα με τα πνευμόνια της, οπότε δεν μπορεί να είναι για λίγες ημέρες χωρίς οξυγόνο».