Εκείνη 48, αυτός 25: Ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας αποκαλύπτουν γιατί... κόλλησαν! - iefimerida.gr

Εκείνη 48, αυτός 25: Ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας αποκαλύπτουν γιατί... κόλλησαν!

Ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας
Ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας: Γιατι κόλλησαν μαζί;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Για πολλούς, οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας αποτελούν ακόμα ταμπού. Ειδικά αν πρόκειται για την περίπτωση που η γυναίκα είναι πολύ μεγαλύτερη από τον σύντροφό της.

Πολλά ζευγάρια όμως ανά τον κόσμο από όλα τα κοινωνικά στρώματα, μοιράζονται τις ιστορίες τους στο διαδίκτυο για να καταρρίψουν τα αρνητικά στερεότυπα γύρω από τη διαφορά ηλικίας. Έτσι, μιλούν για τις ρομαντικές ιστορίες τους και την πρώτη τους συνάντηση, μέσω του λογαριασμού @agegaplife στο Instagram. Κάποιους τους χωρίζουν πάνω από δέκα χρόνια, ενώ άλλοι έχουν έως και τριάντα χρόνια διαφορά και είναι πολύ περήφανοι για αυτό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια περίπτωση, μια φοιτήτρια επανενώθηκε με το δάσκαλό της στο Λύκειο μετά την αποφοίτησή της, και σε μια άλλη, μία πελάτισσα έδωσε τον αριθμό της σε έναν εργαζόμενο 20 χρόνια μεγαλύτερο της και λέει ότι τώρα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Αλις από τη Βρετανία, είναι μαζί με τον σύντροφό της Τιμ, ο οποίος είναι 33 χρόνια μεγαλύτερος της, για πάνω από τρία χρόνια. «Είναι μεγαλύτερος από τους γονείς μου και τρία από τα παιδιά του είναι μεγαλύτερα από εμένα, αλλά είμαστε σαν μια φυσιολογική οικογένεια!», λέει η Αλις.

Η Αλις με τον Τιμ
Η Αλις με τον Τιμ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 48χρονη Καμίλ, γνώρισε τον 25χρονο σύντροφό της, όταν του έδωσε ένα χαρτάκι με τον αριθμό της και αυτός την πήρε τηλέφωνο. «Αντιμετωπίσαμε κάποιες προκλήσεις στην αρχή, αλλά έχουν περάσει πέντε μήνες και είναι η πιο υγιής σχέση που είχε ποτέ ο καθένας μας!», αναφέρει η Καμίλ.

 Η 48χρονη Καμίλ με τον 25χρονο σύντροφό της
Η 48χρονη Καμίλ με τον 25χρονο σύντροφό της

Η 23χρονη Λόρα Μαρί και ο 52χρονος Ντέιβιντ Όλιβερ από το Σόμερσετ, έχουν 30 χρόνια διαφορά. «Είμαστε μαζί για σχεδόν 2 χρόνια τώρα και είμαστε πάρα πολύ ερωτευμένοι. Όλα ξεκίνησαν όταν άκουσα το πανκ συγκρότημα του Ντέιβιντ σε CD. Τότε τον έψαξα στο Facebook και τον βρήκα. Γίναμε φίλοι και αρχίσαμε να μιλάμε. Συναντηθήκαμε και νιώσαμε έλξη ο ένας για τον άλλο. Μου ζήτησε να γίνω το κορίτσι του και από τότε γίναμε ζευγάρι. Είναι ο καλύτερος μου φίλος και πάνω απ' όλα η αδελφή ψυχή μου», περιγράφει η 23χρονη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η 23χρονη Λόρα Μαρί και ο 52χρονος Ντέιβιντ Όλιβερ
Η 23χρονη Λόρα Μαρί και ο 52χρονος Ντέιβιντ Όλιβερ

Μια 20χρονη Βραζιλιάνα φοιτήτρια, γνώρισε τον 38χρονο σύντροφό της στο Πανεπιστήμιο, όπου αυτή σπούδαζε εικαστικές τέχνες και αυτός μουσική. Ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά», όπως λέει η νεαρή κοπέλα. «Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα… ειδικά με την οικογένειά μου. Πιστεύουμε όμως στις αδελφές ψυχές και παλεύουμε για την αγάπη μας. Είμαστε αρραβωνιασμένοι τώρα. Μοιραστήκαμε σε αυτή τη σελίδα την αγάπη μας, για να δείξουμε ότι αξίζει να αγωνιζόμαστε!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η 20χρονη φοιτήτρια με τον 38χρονο σύντροφό της
Η 20χρονη φοιτήτρια με τον 38χρονο σύντροφό της

Μια άλλη περίπτωση είναι η Χόλι Μαρί, η αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της, την περνά 28 χρόνια και ότι είναι μαζί για πάνω από δύο χρόνια. «Είναι το πρώτο άτομο που με κάνει να νιώθω ζωντανή σε μια σχέση. Ο τρόπος που δείχνει την αγάπη του και την τρυφερότητά του δεν μοιάζει με κανέναν άλλο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Χόλι Μαρί με τον σύντροφό της
Η Χόλι Μαρί με τον σύντροφό της

Η 46χρονη Αμερικανίδα Σούζι, είναι μαζί με τον 26χρονο σύντροφό της δυο χρόνια και φέτος παντρεύτηκαν. «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλή εξωτερική αρνητική ενέργεια, αλλά είμαστε τόσο χαρούμενοι μαζί! Ποτέ δεν ήξερα ότι μια σχέση μπορεί να είναι έτσι (κι έχω υπάρξει σε μακροχρόνια στο παρελθόν). Νιώθω δέκα χρόνια νεότερη και αυτός νιώθει δέκα χρόνια πιο μεγάλος, και πραγματικά δεν προσέχουμε καθόλου τη διαφορά ηλικίας. Μερικές φορές δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι τόσο νέος. Απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή που έχουμε μαζί…», λέει η ίδια.

 Η 46χρονη Αμερικανίδα Σούζι, με τον 26χρονο σύντροφό της
Η 46χρονη Αμερικανίδα Σούζι, με τον 26χρονο σύντροφό της

Η Αμερικανίδα Εμμα Κολίν Γουόκερ, η οποία είναι 20 ετών, λέει ότι συνάντησε τον 41χρονο σύντροφό της, Μάικλ στο Λύκειο. «Ο φίλος μου και εγώ είμαστε μαζί για σχεδόν δύο χρόνια τώρα, και κάθε στιγμή μαζί του ήταν η απόλυτη ευτυχία. Μας χωρίζουν 21 χρόνια. Είμαι 20 ετών κι αυτός 41. Επίσης, ήταν πρώην καθηγητής μου στο Λύκειο. Λίγους μήνες μετά την αποφοίτησή μου, επανασυνδεθήκαμε και αμέσως γίναμε στενοί φίλοι. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Είναι ο καλύτερος φίλος μου και σίγουρα το άλλο μου μισό. Εάν αγαπάς πραγματικά κάποιον, όσο κλισέ κι αν ακούγεται, η ηλικία είναι πραγματικά ένας αριθμός».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η 20χρονη Εμμα Κολίν Γουόκερ με τον 41χρονο σύντροφό της, Μάικλ
Η 20χρονη Εμμα Κολίν Γουόκερ με τον 41χρονο σύντροφό της, Μάικλ

Η Τζούλι που είναι 19 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό της, έγραψε: «Είμαι 47 ετών, ο σύζυγός μου είναι 28 ετών. Είμαστε μαζί 3 χρόνια και παντρευτήκαμε φέτος τον Ιανουάριο του. Είναι καταπληκτικός και ο βράχος μου».

Η 47χρονη Τζούλι με τον 28χρονο σύζυγό της
Η 47χρονη Τζούλι με τον 28χρονο σύζυγό της

Ο 27χρονος Αμερικανός Ράιαν, γνώρισε τη Λόρι, 46 ετών, και ήξερε ότι ήταν η μία και μοναδική. «Είναι 46 ετών και είμαι 27 και ήμασταν απόλυτα ερωτευμένοι. Η Λόρι και εγώ διασκεδάζουμε μαζί σε συναυλία των Korn».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 Ο 27χρονος Αμερικανός Ράιαν με τη 46χρονη Λόρι
Ο 27χρονος Αμερικανός Ράιαν με τη 46χρονη Λόρι

Ο Ναθάνιελ που είναι παντρεμένος με τον σύντροφό του εδώ και πέντε χρόνια, γράφει: «Είμαστε μαζί για περισσότερα από 8 χρόνια και παντρεμένοι για περισσότερο από πέντε χρόνια. Εχουμε 27 χρόνια χάσμα ηλικίας. Καταφέραμε να το κάνουμε να λειτουργεί, γιατί για εμάς, η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Η αγάπη δεν έχει όρια».

 Ο Ναθάνιελ είναι για πάνω από πέντε χρόνια παντρεμένος με τον σύζυγό του
Ο Ναθάνιελ είναι για πάνω από πέντε χρόνια παντρεμένος με τον σύζυγό του

Η 25χρονη Αλέξα Νικόλ, είναι με τον 55χρονο σύντροφό της Μαρκ, για πάνω από ένα χρόνο και λέει: «Πριν από περίπου 2 χρόνια συνάντησα έναν άντρα που θα άλλαζε τη ζωή μου προς το καλύτερο. Ο Μαρκ και εγώ είμαστε μαζί για ενάμιση χρόνο και τον ερωτεύομαι κάθε μέρα και περισσότερο. Η διαφορά ηλικίας μας δεν ήταν ποτέ κάτι που παρατηρήσαμε. Οι ψυχές μας είναι τόσο όμορφα συνδεδεμένες, είναι σαν να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον μια ζωή. Μαθαίνουμε ο ένας στον άλλο νέα πράγματα όλη την ώρα. Η συνεχής ανάπτυξη και η πρόοδος προς τα εμπρός με κάνουν ενθουσιασμένη για κάθε νέα μέρα που ξυπνάω δίπλα του».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 Η 25χρονη Αλέξα Νικόλ, με τον 55χρονο σύντροφό της Μαρκ
Η 25χρονη Αλέξα Νικόλ, με τον 55χρονο σύντροφό της Μαρκ

Η 28χρονη Αμερικανίδα Λία και ο 51χρονος Ρον, πρόκειται να παντρευτούν το καλοκαίρι. «Μας χωρίζουν 23 χρόνια, αλλά δε θα μπορούσε να είναι πιο τέλειος για εμένα!», αναφέρει η νεαρή κοπέλα.

Η 28χρονη  Αμερικανίδα Λία και ο 51χρονος Ρον
Η 28χρονη Αμερικανίδα Λία και ο 51χρονος Ρον
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ