Η μεγαλύτερη κόρη της Αντζελίνα Τζολί μόλις αποφοίτησε: Όλοι ήταν εκεί, εκτός από τον Μπραντ Πιτ -Για ποιον λόγο - iefimerida.gr

Η μεγαλύτερη κόρη της Αντζελίνα Τζολί μόλις αποφοίτησε: Όλοι ήταν εκεί, εκτός από τον Μπραντ Πιτ -Για ποιον λόγο

Η Αντζελίνα Τζολί με την κόρη της, Ζαχάρα
Η Αντζελίνα Τζολί με την κόρη της, Ζαχάρα / Φωτογραφία: AP
EΠΙΜΕΛΕΙΑ:
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

Η μεγαλύτερη κόρη των Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, Ζαχάρα, αποφοίτησε και επίσημα από το Κολέγιο Σπέλμαν.

Στην τελετή αποφοίτησής της, όπου η Ζαχάρα παρέλαβε το πτυχίο Τεχνών στην Ψυχολογία, σύσσωμη η οικογένειά της ήταν εκεί για να γιορτάσει μαζί της, εκτός από τον Μπραντ Πιτ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί δεν πήγε ο Μπραντ Πιτ στην αποφοίτηση της κόρης του

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο TMZ, ο διάσημος ηθοποιός παραμένει αποξενωμένος από τα παιδιά του και η ψυχρή σχέση με την κόρη του, Ζαχάρα, «δεν έχει βελτιωθεί». Μάλιστα, ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να μην επικοινώνησε καν με την κόρη του πριν από την αποφοίτησή της, ούτε προσπάθησε να εξασφαλίσει μία πρόσκληση για να παρευρεθεί.

«Τίποτα δεν τον εμπόδιζε να εμφανιστεί στην εκδήλωση για εκείνη. Ή να την επισκεφθεί κάποια στιγμή» δήλωσε μια πηγή κοντά στην Αντζελίνα Τζολί. «Η ημέρα αφορούσε όλα όσα πέτυχε εκείνη» πρόσθεσε.

Σύμφωνα μάλιστα με πηγές, ο λόγος της απουσίας του είναι ότι ο Μπραντ Πιτ έχει «απομακρυνθεί από τα παιδιά του λόγω της εχθρότητας που αισθάνεται πως υπάρχει απέναντί του εξαιτίας της Αντζελίνας Τζολί, ώστε οποιαδήποτε προσέγγιση θα ήταν ανεπιθύμητη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, Ζαχάρα και Μάντοξ το 2014
Ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, Ζαχάρα και Μάντοξ, το 2014

Το «χαστούκι» στον Μπραντ Πιτ από τη Ζαχάρα

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Ζαχάρα αφαίρεσε και το επώνυμο του πατέρα της. Μπορεί βέβαια να το είχε ξανακάνει, όταν εντάχθηκε στην αδελφότητα Alpha Kappa Alpha τον Νοέμβριο του 2023, ωστόσο στο πρόγραμμα αποφοίτησης αναγραφόταν ως «Ζαχάρα Μάρλεϊ Τζολί Πιτ», το όνομά της όμως ανακοινώθηκε ως «Ζαχάρα Μάρλεϊ Τζολί» όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το πτυχίο της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ