Τζούλια Σαρκοζί: Η κόρη του Νικολά και της Κάρλα Μπρούνι χαράζει τη δική της πορεία στην ιππασία - iefimerida.gr

Τζούλια Σαρκοζί: Η κόρη του Νικολά και της Κάρλα Μπρούνι χαράζει τη δική της πορεία στην ιππασία

H Tζούλια Σαρκοζί
H Tζούλια Σαρκοζί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζούλια Σαρκοζί βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τη στιγμή κιόλας που γεννήθηκε, στις 19 Οκτωβρίου 2011, σε ιδιωτική κλινική του Παρισιού.

Ήταν το παιδί ενός ζευγαριού που γοήτευε τη διεθνή κοινή γνώμη. Ο πατέρας της, Νικολά Σαρκοζί, ήταν τότε πρόεδρος της Γαλλίας, ενώ η μητέρα της, Κάρλα Μπρούνι, αποτελούσε μια ξεχωριστή Πρώτη Κυρία: Πριν εγκατασταθεί στο Μέγαρο των Ηλυσίων, είχε διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία ως ένα από τα κορυφαία μοντέλα της δεκαετίας του ’90 και στη συνέχεια γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως τραγουδίστρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η νέα πρέσβειρα της γαλλικής μόδας» έγραφαν τότε ορισμένες εφημερίδες, όταν η Τζούλια ήταν μόλις μιας εβδομάδας και ήδη απασχολούσε τα πρωτοσέλιδα. Ίσως κάποια μέρα να ακολουθήσει και αυτόν τον δρόμο. Προς το παρόν όμως, στα δεκατέσσερά της χρόνια, φαίνεται πως έχει επιλέξει έναν διαφορετικό χώρο, καθώς κάνει τα πρώτη της βήματα στον κόσμο της ιππασίας.

Ο Νικολά Σαρκοζί με την Κάρλα Μπρούνι και την κόρη τους Τζούλια
Ο Νικολά Σαρκοζί με την Κάρλα Μπρούνι και την κόρη τους Τζούλια

Το μεγάλο πάθος της Τζούλια Σαρκοζί για την ιππασία

Στα τέλη Ιουνίου, η Τζούλια αγωνίστηκε με την αγαπημένη της φοράδα, Valentine du Delta, σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν με φόντο τον Πύργο του Άιφελ. Συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά στο Longine Paris Eiffel Jumping, έχοντας στο πλευρό της τόσο την μητέρα της, Κάρλα Μπρούνι, όσο και τον πατέρα της Νικολά Σαρκοζί, οι οποίοι παρακολουθούσαν με προσοχή και εμφανή περηφάνεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Τζούλια Σαρκοζί στους αγώνες Longine Paris Eiffel Jumping
Η Τζούλια Σαρκοζί στους αγώνες Longine Paris Eiffel Jumping

Αυτή τη φορά, ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε. «Δυστυχώς, δεν πήγαν όλα σύμφωνα με το σχέδιο», παραδέχτηκε η ίδια. «Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, όμως ειλικρινά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε την αγάπη που νιώθω για τη φοράδα μου ούτε το επίπεδο των ικανοτήτων μου».

Η Τζούλια εξάλλου, έχει μάθει να σηκώνεται κάθε φορά που πέφτει. Άλλωστε, αυτή ήταν η επιστροφή της στους αγώνες μετά από μια «μεγάλη τρομάρα» - την περσινή πτώση που είχε κατά τη διάρκεια προπόνησης ή αγώνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αποκάλυψε η προπονήτριά της Λορί Λαγκράνζ, στο Paris Match, «δουλέψαμε πολύ για να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή της. Ουσιαστικά, αυτό ήταν το βασικό μας μέλημα όλον τον τελευταίο χρόνο». Και τα κατάφερε, αφού πλέον έχει ανακτήσει την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τις νέες αγωνιστικές προκλήσεις.

Τα πρώτα βήματα της κόρης του Νικολά Σαρκοζί στην ιππασία

Η Τζούλια αποκάλυψε στο γαλλικό περιοδικό Paris Match ότι ερωτεύτηκε τα άλογα όταν ήταν μόλις επτά ετών. Μετά από μια άσχημη πτώση αποφάσισε να απομακρυνθεί για ένα διάστημα από την ιππασία, όμως σύντομα κατάλαβε πόσο της είχε λείψει. «Αρκετές φίλες μου συνέχισαν να κάνουν ιππασία, κι έτσι το 2021 ρώτησα τους γονείς μου αν μπορούσα να ξεκινήσω ξανά», εξήγησε.

Τότε ήταν που μπήκε στη ζωή το αγαπημένο της άλογο, η Valentine du Delta, ένας πραγματικός «έρωτας με την πρώτη ματιά». Οι γονείς της τής την χάρισαν πριν από δύο χρόνια, δίνοντάς της την ευκαιρία να επιστρέψει στο άθλημα που αγαπά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Για μένα είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα άλογο. Πρόκειται για μια μοναδική σχέση με ένα ζώο», λέει η ίδια, τονίζοντας ότι η Valentine du Delta σημαίνει «πάρα πολλά» για εκείνη.

Με την καθοδήγηση της προπονήτριάς της, Λορί Λαγκράνζ, προπονείται συστηματικά με στόχο να εξελιχθεί σε κορυφαία αμαζόνα. Μεγάλο της όνειρο είναι να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα νέων της Γαλλίας, έχοντας τη διαρκή στήριξη των γονιών της. «Τους είμαι πραγματικά ευγνώμων γι' αυτό», δηλώνει.

Οι λιγότερο γνωστές αγαπημένες ασχολίες της Τζούλια Σαρκοζί: Από τη γαλλική ραπ μέχρι το τρέξιμο

Η ιππασία είναι ο μεγάλος της κόσμος, όμως δεν είναι το μοναδικό πεδίο που την ενδιαφέρει. Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι, για ένα διάστημα, σκέφτηκε να γίνει ηθοποιός, έχοντας ως πρότυπο τη Ντοβ Κάμερον. Ωστόσο, όπως παραδέχεται, «δεν είμαι ακόμη σίγουρη. Έχω ακόμη χρόνο να αποφασίσω ποιον δρόμο θέλω να ακολουθήσω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό για το οποίο είναι απόλυτα βέβαιη είναι ότι λατρεύει τις ξένες γλώσσες. Χάρη στη μητέρα της έμαθε από μικρή ιταλικά, καθώς η Κάρλα Μπρούνι της μιλά πάντα στη μητρική της γλώσσα. Από εκείνη έχει κληρονομήσει και την αγάπη της για τη μουσική.

Η Τζούλια και η Κάρλα τραγουδούν συχνά μαζί, παρότι οι μουσικές τους προτιμήσεις διαφέρουν. Η νεαρή προτιμά κυρίως τη γαλλική ραπ, με αγαπημένους της καλλιτέχνες τους Jul, Ninho και SDM, ενώ ακούει επίσης διεθνή ονόματα όπως η Dua Lipa και η Beyoncé.

Με τον πατέρα της, Νικολά Σαρκοζί, μοιράζεται την αγάπη για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το τρέξιμο. Όπως λέει, οι κοινές τους προπονήσεις αποτελούν «τη δική τους ξεχωριστή στιγμή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καθημερινότητα και η παρουσία της Τζούλια Σαρκοζί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η ίδια γνωρίζει καλά ότι το επίθετό της προκαλεί έντονο ενδιαφέρον. Αν και κάποιες φορές δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεται το βάρος της δημοσιότητας, θεωρεί πως, συνολικά, «είναι μια ευλογία, κυρίως επειδή οι γονείς μου είναι πάντα δίπλα μου».

Τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η Κάρλα Μπρούνι έχουν προσπαθήσει να της προσφέρουν μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. Η Τζούλια περνά τον ελεύθερο χρόνο της με τις φίλες της, ανάμεσά τους και τη Σάνι, την οποία αποκαλεί «αδελφή ψυχή» της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον παιδικό σταθμό και από τότε παραμένουν αχώριστες.

Μαζί κάνουν βόλτες για ψώνια, πηγαίνουν στο κομμωτήριο, περιποιούνται τα νύχια τους, βλέπουν ταινίες στον κινηματογράφο και απολαμβάνουν κάθε στιγμή της εφηβείας τους.

«Η εφηβεία είναι μια δύσκολη περίοδος, γεμάτη αμφιβολίες. Περνάω πολύ χρόνο σκεπτόμενη όσα έχω κάνει και όσα θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά. Προσπαθώ πάντα να δίνω λέξεις στα συναισθήματά μου», εξομολογείται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως οι περισσότεροι νέοι της ηλικίας της, διατηρεί λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με το αγαπημένο της άλογο. Παράλληλα, δημοσιεύει αναρτήσεις που αφορούν το μακιγιάζ, τη μόδα και τις στιλιστικές επιλογές της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ