Φουλ ερωτευμένη έδειχνε η κόρη της Ναόμι Γουότς και του Λιβ Σράιμπερ, Κάι, καθώς περπατούσε χέρι-χέρι στη Νέα Υόρκη με έναν μυστηριώδη άνδρα.
Το 16χρονο ανερχόμενο μοντέλο, που συνεχίζει να κατακτά τη βιομηχανία της μόδας από τότε που αποκάλυψε δημόσια ότι είναι τρανσέξουαλ, φαίνεται ότι μπορεί να βρήκε τον έρωτα, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες των παπαράτσι.

Η έξοδος της Κάι Σράιμπερ με τον μυστηριώδη σύντροφό της
Το ζευγάρι εθεάθη σε έξοδό τους στη Νέα Υόρκη με την Κάι να φορά ένα ασπρόμαυρο ριγέ φόρεμα με μακριά μανίκια, με μαύρα πάνινα Converse και μια μεγάλη μαύρη τσάντα.

Ο σύντροφός της φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι πάνω από ένα πράσινο πουκάμισο, γκρι βερμούδα και ένα ροζ καπέλο με τη φράση «Αγαπώ τη Νέα Υόρκη».
Μια εξαιρετική χρονιά για την κόρη της Ναόμι Γουότς
Ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την κόρη της Ναόμι Γουότς αφότου έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες τον Μάρτιο για τον Valentino. Από τότε, έχει κυριαρχήσει στις πασαρέλες σε πολλές επιδείξεις μόδας.

Η ξανθιά ομορφιά είχε μια πολύ καλή χρονιά, αφού έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες τον Μάρτιο για τον Valentino. Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο, η Κάι περπάτησε για τους Michael Kors, Calvin Klein και Jason Wu, και στη συνέχεια ταξίδεψε στο Μιλάνο για να περπατήσει για τους Fendi, Max Mara, Moschino και The Attico, μεταξύ άλλων. Έκανε εντύπωση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον Οκτώβριο με τη συμμετοχή της στις επιδείξεις των Mugler, Isabel Marant και Valentino.
«Τι απίστευτη σεζόν. Είμαι απέραντα ευγνώμων σε όλους όσους εργάστηκαν για να μου προσφέρουν αυτή την όμορφη σεζόν. Διασκέδασα πολύ και σας αγαπώ όλους» έγραψε η Κάι στο Instagram μετά το τέλος της σεζόν μόδας Άνοιξη/Καλοκαίρι.
Το coming out ως τρανς
Τον περασμένο Ιούνιο, η Κάι μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από μικρή ηλικία με την ταυτότητα φύλου της και για την πορεία της προς την αποδοχή της.

Μιλώντας στο περιοδικό Interview, η ανερχόμενη σταρ εξήγησε ότι «πάντα ήθελε να μεγαλώσει και να γίνει μια όμορφη, λαμπερή γυναίκα, όπως η Μέριλιν Μονρόε».
Επιπλέον, εξήρε αστέρες όπως οι Alex Consani, Hunter Schafer, Hari Nef, Dara, Richie Shazam και Colin Jones, για την έμπνευση που της έδωσαν «ως νεαρή τρανς κοπέλα» που προσπαθεί να βρει το δρόμο της σε μια ταραχώδη περίοδο για την κοινότητα.
«Πάντα θα θαυμάζω την παλαιότερη γενιά των τρανσέξουαλ, ειδικά στον χώρο της μόδας», δήλωσε η Kai στο περιοδικό. «Είναι υπέροχο που υπάρχει μια ισχυρή κοινότητα από εμάς στον κόσμο της μόδας. Είναι πραγματικά μια κυριαρχία των κουκλών».
Η σταρ δεύτερης γενιάς είπε ότι έζησε μια σημαντική στιγμή νωρίτερα φέτος, όταν δούλευε για τον οίκο μόδας Valentino.«Αυτή η δουλειά με έκανε να συνειδητοποιήσω: «Εντάξει, αυτό είναι που θέλω να κάνω. Θέλω να γίνω σούπερ μοντέλο». Τελεία και παύλα».