«Toy Story 5» -Ο Τομ Χανκς μιλάει για την ταινία: Αναδεικνύει τον «τρόμο» του εθισμού των παιδιών στις οθόνες - iefimerida.gr

«Toy Story 5» -Ο Τομ Χανκς μιλάει για την ταινία: Αναδεικνύει τον «τρόμο» του εθισμού των παιδιών στις οθόνες

Τομ Χανκς
Τομ Χανκς και Toy Story 5 / apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τομ Χανκς δήλωσε ότι η νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς Toy Story αναδεικνύει τον εθισμό των παιδιών στις οθόνες ζήτημα που όπως λέει προκαλεί «τρόμο στην καρδιά».

Στο πέμπτο μέρος του franchise κινουμένων σχεδίων, οι Γούντι, Μπαζ και Τζέσι απειλούνται από ένα νέο τάμπλετ που μοιάζει με βάτραχο, γνωστό ως Lilypad, το οποίο γοητεύει τα παιδιά της ταινίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τομ Χανκς είπε ότι το καστ ταυτίστηκε με την ιστορία επειδή όλοι «ήρθαν αντιμέτωποι με αυτή την αδιαφορία» των νέων που «κοιτάζουν το τηλέφωνό τους, κοιτάζουν πάνω, κοιτάζουν κάτω, κοιτάζουν πάνω».

«Αυτό είναι ένα θέμα γενεών» είπε ο Τομ Χανκς

«Αυτό είναι ένα θέμα γενεών» δήλωσε στον Ντέιβιντ Σίλιτο του BBC. Ο ηθοποιός τόνισε ότι «κάποια στιγμή στην ταινία όταν κοιτάμε το αστικό τοπίο και βλέπουμε αυτή τη μπλε λάμψη ενός τηλεφώνου στα υπνοδωμάτια αυτό προκαλεί τρόμο στην καρδιά».

Στην ταινία Toy Story 5, που θα αρχίσει να προβάλλεται αργότερα αυτόν τον μήνα, οι Τομ Χανκς, Τιμ Άλεν, Τζόαν Κιούζακ επιστρέφουν στους ρόλους τους, χαρίζοντας τις φωνές στους Γούντι, Μπαζ Λάιτγιαρ και Τζέσι, ενώ η Γκρέτα Λι συμμετέχει στο καστ για να χαρίσει φωνή στη Lilypad.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο νέος εχθρός της τεχνολογίας στο Toy Story 5 είναι ένα εντελώς διαφορετικό θηρίο. Είναι ένα πεδίο μάχης, το οποίο οι γονείς σε όλο τον κόσμο θα αναγνωρίσουν και η ταινία έρχεται σε μια εποχή ευρύτερης συζήτησης σχετικά με τις πιθανές βλάβες του υπερβολικού χρόνου μπροστά στην οθόνη, ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει το BBC.

Ένα νέο τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ με τίτλο «I Knew It, I Knew You» θα συμπεριληφθεί στο soundtrack της νέας ταινίας. Η τραγουδίστρια είπε ότι «πάντα ονειρευόταν να γράψει τραγούδι για αυτούς τους χαρακτήρες που λάτρευε από τότε που ήταν πεντάχρονο παιδί».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ