Φυλάκιση δέκα μηνών με αναστολή επέβαλε το δικαστήριο στον πρώην σύντροφο της Τζίνας Αλιμόνου, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης για ενδοοικογενειακή βία.
To περιστατικό που την οδήγησε στο να απευθυνθεί στις Αρχές σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (4/10), γύρω στις 11, όταν στο σπίτι όπου διαμένει η Τζίνα Αλιμόνου υπήρξε έντονος καβγάς με τον πρώην σύντροφό της. Η κατάσταση φέρεται να ξέφυγε από τον έλεγχο, ενώ λίγες ώρες αργότερα εκδηλώθηκε νέο επεισόδιο.
Σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μεταδόθηκαν τα όσα φέρονται να υποστήριξαν στο δικαστήριο οι δύο πλευρές.
Τι ισχυρίστηκε ο πρώην σύντροφος της Τζίνας Αλιμόνου
Ο πρώην σύντροφος της Τζίνας Αλιμόνου φέρεται να υποστήριξε: «Δεν θέλω να έχω σχέση με την κυρία. Περίμενα 20 λεπτά έξω από το σπίτι της, μου άνοιξε την πόρτα και της έριξα το βιβλίο. Δεν ισχύει ότι τη χτύπησα με χαστούκια. Έχω σοβαρά προβλήματα υγείας. Δεν έχω κατηγορηθεί κατά το παρελθόν από άλλη σύντροφο. Δεν είχα καμία πρόθεση να τη χτυπήσω, είχαμε καλή σχέση. Προφανώς, για να μου ανοίξει την πόρτα, δεν με θεωρεί επικίνδυνο».
Τι κατέθεσε η Τζίνα Αλιμόνου: «Με χτύπησε, τρόμαξα»
Από την πλευρά της, το μοντέλο και ηθοποιός ανέφερε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής: «Ήταν σύντροφός μου. Δεν είχαμε σχέση, αλλά κρατούσαμε καλή επαφή. Μίλησα μαζί του γιατί είχε χαλάσει το αυτοκίνητό μου και ήρθαμε σε επαφή για αυτόν τον λόγο. Το περιστατικό έχει δύο σκέλη. Μετά την επαφή που είχαμε για να με διευκολύνει, πέρασε να πάρει κλειδιά και άρχισε να αναμασά τα πράγματα του παρελθόντος. Υπήρξε ένταση μεταξύ μας. Έτσι, απευθύνθηκα στον πατέρα του ώστε να τον απομακρύνει. Με χτύπησε δύο φορές ελαφρά στο πρόσωπο και δεν κάλεσα την Αστυνομία. Προσπάθησα να τον απομακρύνω. Με χτύπησε με χαστούκι. Δεν μου προκάλεσε σωματική βλάβη, με τρόμαξε. Δεν δέχομαι κάποιον να με χτυπάει. Πέρασε η ώρα και κατέβηκα κάτω για να δω εάν έφυγε, αλλά, όταν με είδε, μου έριξε ένα βιβλίο. Είχα στρεσαριστεί με αυτή την κατάσταση και κάλεσα την Αστυνομία για να του γίνει μια σύσταση, αλλά δεν ήξερα ότι γίνεται δίωξη αυτεπαγγέλτως. Θέλω να γίνει μια σύσταση και να μην έρθει σε επαφή ξανά μαζί μου, ούτε τηλεφωνικά, ούτε με κανέναν άλλον τρόπο. Πιστεύω πως χρειάζεται κάποια βοήθεια. Είναι παιδί καλόψυχο, ο θάνατος της μητέρας του ήταν καταλυτικός για την ψυχική του διάθεση. Θα πρέπει να πάει σε έναν ειδικό».