Εσείς τι βλέπετε πρώτα; Η οπτική ψευδαίσθηση που αποκαλύπτει τι τύπος είστε στα ερωτικά σας - iefimerida.gr

Εσείς τι βλέπετε πρώτα; Η οπτική ψευδαίσθηση που αποκαλύπτει τι τύπος είστε στα ερωτικά σας

Οπτική ψευδαίσθηση αποκαλύπτει τι τύπος είστε στα ερωτικά σας
Οπτική ψευδαίσθηση αποκαλύπτει τι τύπος είστε στα ερωτικά σας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια οπτική ψευδαίσθηση που υποτίθεται ότι μπορεί να αποκαλύψει... τι τύπος είναι κανείς στα ερωτικά του, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι ένα ωραίο, γρήγορο παιχνίδι, που αγαπούν όλοι να παίζουν, πόσο μάλιστα όταν πίσω από τον εντοπισμό των εικόνων στις οπτικές ψευδαισθήσεις -υποτίθεται- ότι κρύβεται κάποιο... βαθύτερο νόημα, αποκαλύπτεται κάποια πτυχή της προσωπικότητας...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα, είχαμε δει την οπτική ψευδαίσθηση που αποκαλύπτει τον χαρακτήρα σας αλλά και την οπτική ψευδαίσθηση που αποκαλύπτει αν έχετε γυναικείο ή ανδρικό μυαλό.

Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση, η οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρά 4 σκίτσα ενωμένα σε ένα, αποκαλύπτει -αναλόγως με το τι εντοπίζει πρώτο το μάτι καθενός- τι αναζητά κανείς σε μια σχέση.

Σύμφωνα με το Your Tango, στο οποίο και ανήκει η δημιουργία και ανάλυση αυτή της οπτικής ψευδαίσθησης, «όταν το μυαλό δεν μπορεί να βρει μια απάντηση σε μια ερώτηση, επιλέγει αυτό που θέλει να δει. Κατά την επιλογή αποκαλύπτονται ορισμένα πράγματα σχετικά με τα ''θέλω'' μας και τις πτυχές της προσωπικότητάς μας».

Εσείς τι βλέπετε πρώτα σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση;
Εσείς τι βλέπετε πρώτα σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση;
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ποιο στοιχείο θα τραβήξει πρώτα το βλέμμα σας, δείχνει αν είστε ο τύπος του ανθρώπου που βλέπει τη «μεγάλη εικόνα» όταν πρόκειται για την αγάπη, αν έχετε πληγωθεί στο παρελθόν από κάποιον έρωτα ή αν χρειάζεστε την προσοχή του συντρόφου σας συνεχώς.

Ρίξτε και εσείς μια ματιά στην οπτική ψευδαίσθηση και μάθετε τι λέει για την ερωτική σας ζωή το πρώτο πράγμα που είδατε σε αυτήν.

Τα 4 σκίτσα που συγκροτούν την οπτική ψευδαίσθηση

  • Το προφίλ ενός ηλικιωμένου άνδρα: Ψάχνετε για μια μακροχρόνια σχέση
  • Ενας άνδρας πάνω στο άλογο: Η καρδιά σας είναι δύσκολο να δαμαστεί
  • Γυναίκα ξαπλωμένη δίπλα στο ποτάμι: Έχετε πληγωθεί από την αγάπη στο παρελθόν
  • Πέτρινη αψίδα πάνω από το ποτάμι: Ψάχνετε για κάποιον που απολαμβάνει την περιπέτεια

Το προφίλ ενός ηλικιωμένου άνδρα:

Αν το πρώτο πράγμα που είδατε στην οπτική ψευδαίσθηση ήταν το προφίλ ενός ηλικιωμένου άνδρα, αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεστε στο κυνήγι μιας «μακροχρόνιας και ικανοποιητικής» σχέσης ή κάποιου με τον οποίο θα «ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μαζί» και δεν κυνηγάτε μια απλή περιπέτεια.

Οπτική ψευδαίσθηση τι αποκλύπτει για τα ερωτικά σας
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οσοι είδαν πρώτα τον ηλικιωμένο άνδρα «λαχταρούν να τους ξετρελάνουν», αλλά θέλουν κάποιον που θα διαθέσει «χρόνο, προσπάθεια, ενέργεια και σκληρή δουλειά, όλα αυτά δηλαδή που απαιτεί η πραγματική αγάπη, όπως ακριβώς είστε πρόθυμοι να κάνετε και εσείς γι' αυτόν».

Οσοι βλέπουν πρώτα τον ηλικιωμένο είναι άτομα που βλέπουν πάντα τη μεγάλη εικόνα και γνωρίζουν ότι η αγάπη είναι κάτι περισσότερο από μικρά δώρα και γλυκές φιλοφρονήσεις.

Ο άνδρας που ιππεύει το άλογο

Από την άλλη πλευρά, αν το πρώτο πράγμα που είδατε στη φωτογραφία ήταν ένας άνδρας που ιππεύει ένα άλογο, αυτό σημαίνει ότι η «καρδιά σας μπορεί να είναι δύσκολο να δαμαστεί» και ότι θέλετε την προσοχή των εραστών σας ανά πάσα στιγμή.

Οπτική ψευδαίσθηση τι αποκλύπτει για τα ερωτικά σας
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το Your Tango, πρόκειται για άτομα που συχνά δεν βλέπουν κάτι που είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια τους -επειδή είναι απασχολημένοι με την αναζήτηση κάτι καλύτερου.

«Έχετε τη φυσική τάση να συνεχίσετε να κοιτάζετε πίσω από την πλάτη του συντρόφου σας, μήπως και εμφανιστεί ξαφνικά το πραγματικό πρόσωπο των ονείρων σας», συμπληρώνει.

Μια γυναίκα ξαπλωμένη δίπλα στο ποτάμι

Σε περίπτωση που το πρώτο πράγμα που είδατε σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση ήταν μια γυναίκα ξαπλωμένη δίπλα στο ποτάμι, το Your Tangο σημειώνει ότι πιθανότατα έχετε πληγωθεί από έρωτα στο παρελθόν.

«Ενώ έχεις την τάση να δίνεις την καρδιά σου, γίνεσαι όλο και πιο επιφυλακτική όσο περνάει ο καιρός», έγραψε.

Οπτική ψευδαίσθηση τι αποκλύπτει για τα ερωτικά σας
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλο που μπορεί να νιώθετε ότι είστε σχεδόν έτοιμοι να εγκαταλείψετε την προσπάθεια αναζήτησης του μεγάλου έρωτα και της μεγάλης αγάπης, το Υοur Tango σημειώνει ότι είναι σημαντικό να θυμάστε ότι «είναι δώρο να σας αγαπούν».

«Μην τα παρατάτε μέχρι να βρείτε κάποιον που να καταλαβαίνει ακριβώς πόσο τυχερός είναι που σας βρήκε κι αυτός», πρόσθεσε.

Υποστηρίζει ακόμη ότι οι άνθρωποι που είδαν πρώτοι τη γυναίκα στο ποτάμι είναι συνήθως ο τύπος των ανθρώπων που «νιώθουν βαθιά τον πόνο» και «αγαπούν έντονα».

Μια πέτρινη αψίδα πάνω από το ποτάμι

Τέλος, αν το πρώτο πράγμα που εντοπίσατε στην οπτική ψευδαίσθηση ήταν η πέτρινη αψίδα πάνω από το ποτάμι, αυτό σημαίνει ότι έχετε μια «άγρια και ονειροπόλα καρδιά», που «δύσκολα μπορεί κάποιος να τη δαμάσει».

Οπτική ψευδαίσθηση τι αποκλύπτει για τα ερωτικά σας
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Your Tango προσθέτει ότι σε αυτά τα άτομα αρέσει να ερωτεύονται, αλλά δεν έχουν βρει ακόμα τον κατάλληλο σύντροφο, που να απολαμβάνει την «εξερεύνηση και την περιπέτεια» όσο και αυτοί.

«Πάντως, ενώ είστε ένα μοναδικό και άγριο πνεύμα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει είτε να περιμένετε είτε να επιθυμείτε να περάσετε αυτή τη ζωή μόνοι σας», καταλήγει το Your Tango.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οπτική ψευδαίσθηση ερωτικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ