H Λόλα Νταϊφά περιγράφει πώς έκλεψαν από το σπίτι της κειμήλια αξίας 600.000 ευρώ -Η λάθος κίνησή της - iefimerida.gr

H Λόλα Νταϊφά περιγράφει πώς έκλεψαν από το σπίτι της κειμήλια αξίας 600.000 ευρώ -Η λάθος κίνησή της

Θύμα κλοπής έπεσε η Λόλα Νταϊφά
Λόλα Νταϊφά/Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα κλοπής έπεσε η Λόλα Νταϊφά, η οποία, σύμφωνα με την Espresso, έχασε ιστορικά κειμήλια της οικογένειάς της, αξίας άνω των 600.000 ευρώ.

«Δεν περίμενα ποτέ πως εγώ η ίδια θα άνοιγα στους επίδοξους ληστές μου και θα έχανα όλα τα κοσμήματα, που χρονολογούνται ακόμη και από τον 18ο αιώνα», αναφέρει η Λόλα Νταϊφά στην Espresso.

Πώς έγινε η κλοπή

Ολα έγιναν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν η Λόλα Νταϊφά επέστρεφε στο σπίτι της λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στα βόρεια προάστια. Στην είσοδο της πολυκατοικίας ένας καλοντυμένος κύρος με μάσκα προστασίας τη χαιρετάει κανονικά και της είπε ότι γίνονται κάποιες εργασίες στον πάνω όροφο. Όσο είχε ανοιχτή την πόρτα είχαν μπει στο εσωτερικό του διαμερίσματος άλλα δύο άτομα, χωρίς να τους αντιληφθεί, τα οποία και τη λήστεψαν.

«Τα κοσμήματα που εκλάπησαν τα είχα στο συρτάρι. Ήταν κοσμήματα πολλών δεκάδων ετών, της γιαγιάς μου, της προγιαγιάς μου, του πεθερού μου. Ήταν πραγματικός θησαυρός και κυρίως είχαν τρομερή συναισθηματική αξία όλα αυτά. Το φοβερό είναι ότι πήγαν απευθείας στο συρτάρι που τα είχα τοποθετήσει», τόνισε, μεταξύ άλλων, η Λόλα Νταϊφά.

Η σπουδαιότητα της υπόθεσης είναι τέτοια, που από την πρώτη στιγμή για το συμβάν ενημερώθηκε η Interpol, ενώ στη ΓΑΔΑ σήμανε συναγερμός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κλοπή θύμα κλοπής κειμήλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ