Σύννεφα στη σχέση Μπρούκλιν - Νίκολα Πελτζ; Τι δείχνουν οι αναρτήσεις τους, ψυχολόγος εξηγεί

Μπρούκλιν Μπέκαμ και Νίκολα Πελτζ/Φωτογραφία: Instagram/Brooklynbeckham

Οι συνεχείς εκδηλώσεις αγάπης μεταξύ Μπρούκλιν Μπέκαμ και Νίκολα Πελτζ θα μπορούσαν να είναι ένα σημάδι προβλημάτων στη σχέση τους, σύμφωνα με μία ψυχολόγο.

Ο 23χρονος Μπρούκλιν και η εδώ και 5 μήνες σύζυγός του Νίκολα εμφανίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως η επιτομή του τρυφερού και αγαπημένου ζευγαριού. Μοιράζονται διαρκώς τρυφερά στιγμιότυπα που τους δείχνουν να φιλιούνται, να αγκαλιάζονται και να κρατιούνται χέρι – χέρι στα αντίστοιχα feeds τους και κάθε που τους τσακώνει ένας παπαράτσι, φαίνονται τόσο ευτυχισμένοι όσο δε θα μπορούσαν να είναι ποτέ.

Ωστόσο, ένας ειδικός σε θέματα σχέσεων μίλησε για το ειδύλλιό τους και αποκάλυψε ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο τέλεια στην πραγματική ζωή όσο φαίνονται στο διαδίκτυο, ειδικά εν μέσω φημών για τις κακές σχέσεις της Νίκολα Πελτζ με την πεθερά της Βικτόρια Μπέκαμ.

Γιατί αναρτούν τόσες πολλές φωτογραφίες με φιλιά και αγκαλιές

Η Δρ. Κάρμεν Χάρα, ψυχολόγος, ειδικός στις σχέσεις και συγγραφέας μπεστ σέλερ, δήλωσε στην Daily Mail πως το ζευγάρι μπορεί να προσπαθεί να «αποδείξει κάτι» στους «θαυμαστές, την οικογένεια, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό», δημοσιεύοντας υπερβολικά πολλές κοινές φωτογραφίες.

«Αυτό το ζευγάρι προσπαθεί να αποδείξει κάτι – στους θαυμαστές του, στην οικογένειά του, ακόμα και στον εαυτό του. Αλλά πρέπει να έχουμε κατά νου ότι οι εικόνες είναι ακριβώς αυτό – μια αντανάκλαση της πραγματικότητας – και όχι απαραίτητα η πραγματικότητα» εξήγησε.

Μήπως οι Μπέκαμ ξέρουν κάτι που εμείς δεν ξέρουμε;

«Ο Μπρούκλιν και η Νίκολα έχουν να επεξεργαστούν αρκετά θέματα, τόσο προσωπικά όσο και κοινά, και μπορεί κάλλιστα οι γονείς του Μπρούκλιν να γνωρίζουν κάτι που εμείς δεν ξέρουμε» είπε και συνέχισε: «Θα πρέπει να ασχοληθούν περισσότερο με την προσπάθεια να οχυρώσουν τη σχέση τους και να εμβαθύνουν τον δεσμό τους, αντί να προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι το τέλειο ζευγάρι».

Πρόσθεσε ότι τα ζευγάρια που «έχουν σταθερά την ανάγκη να επιδεικνύουν τη σχέση τους» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συχνά «δυσκολεύονται πίσω από τα παρασκήνια». «Οι φανερές επιδείξεις στοργής τους σηματοδοτούν μόνο την ύπαρξη μεγαλύτερων ζητημάτων που δεν φαίνονται προς τα έξω, δηλαδή ανασφάλειες και διαφωνίες, εξ ου και έχουν την ανάγκη να δείξουν στους άλλους πως τα πάνε καλά» δήλωσε.

Η ψυχολόγος δήλωσε ότι αισθάνεται πως ο χωρισμός μπορεί να είναι «επικείμενος» για το ζευγάρι, εξηγώντας ότι ενώ η «σύνδεσή τους» δείχνει πιο «ισχυρή» τώρα, μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα όταν ο μήνας του μέλιτος περάσει. «Η σύνδεσή τους είναι μια σύνδεση ισχυρή στην αρχή: Η Νίκολα και ο Μπρούκλιν μοιράζονται αναμφισβήτητα χημεία και μια ανάγκη να είναι ο ένας με τον άλλον διαρκώς» εξήγησε η ψυχολόγος. «Αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι ο Μπρούκλιν στηρίζει άνευ όρων τη σύζυγό του, σε σημείο να παίρνει το μέρος της έναντι των γονιών του. Όσο περνάει ο καιρός, ωστόσο, θα αρχίσουμε να βλέπουμε διάφορες ασυμφωνίες να σιγοβγαίνουν στην επιφάνεια».

Δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι - Ο γυναικάς Μπρούκλιν που ενδιαφέρεται μόνο για τη φήμη

«Εν τέλει όμως, αυτές οι δύο ψυχές βλέπουν τη ζωή μέσα από διαφορετική ματιά: αν και η Νίκολα προέρχεται από μια οικογένεια με μεγάλο πλούτο, είναι αλτρουιστική, πνευματική και αφοσιωμένη στη βελτίωση των άλλων. Ο Μπρούκλιν έχει περισσότερο ως κίνητρο το χρήμα και ενδιαφέρεται για τη φήμη, την αναγνώριση και τη δύναμη της εξουσίας».

Η ψυχολόγος επεσήμανε επίσης πως ο Μπρούκλιν φημολογούνταν στο παρελθόν πως ήταν «γυναικάς». Πριν παντρευτεί την Νίκολα Πελτζ τον Απρίλιο, είχε συνδεθεί με πολλές διαφορετικές γυναίκες, όπως η Σοφία Ρίτσι, η Κλόε Γκρέις Μόρετζ, η Μάντισον Μπιρ, η Λέξι Γουντ, η Άλεξ Λι Αϊλόν και η Χάνα Κρος».

«Ο Μπρούκλιν είναι ένα πολύπλοκο αρχέτυπο. Όσοι γνωρίζουν το ερωτικό του παρελθόν, μπορεί να αναρωτηθούν: είναι αυτός ο τύπος ένας αθεράπευτα ρομαντικός ή ένας γυναικάς;» αναρωτήθηκε η Δρ. Χάρα. «Πάντως, ακόμη κι αν επιλέξουμε να κοιτάξουμε πέρα από τις φαινομενικά ατελείωτες προηγούμενες περιπέτειες του Μπρούκλιν, η σχέση του με την Νίκολα δεν εδράζεται σε σταθερά θεμέλια. Αυτή τη στιγμή, προσπαθεί με αξιοθαύμαστο τρόπο να ξκατασταλάξει και να είναι πιστός σε μια γυναίκα, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν έχει κάνει ακόμα την εσωτερική δουλειά που χρειάζεται για να διατηρήσει μια σοβαρή σχέση. Η σχέση τους είναι σταθερή προς το παρόν, αλλά τα προβλήματα μπορεί να αρχίσουν μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα, αν ο Μπρούκλιν δεν τα βρει με τον εαυτό του πρώτα».

Υπάρχει ελπίδα για την Νίκολα Πελτζ και τον Μπρούκλιν Μπέκαμ;

Ωστόσο, η ψυχολόγος λέει ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα για το «περίπλοκο ζευγάρι». Όπως είπε: «Εαν καταφέρουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά, να είναι ειλικρινείς μεταξύ τους και με τον εαυτό τους και να συμβιβάζονται για να μετριάσουν τα προβλήματά τους, αυτοί οι δύο μπορούν να συνεχίσουν να είναι μακροπρόθεσμα μαζί».

Τα σχόλια της Δρ. Χάρα έρχονται λίγες μόλις ώρες αφότου η Νίκολα απάντησε ξανά στις εικασίες πως δεν τα πηγαίνει καλά με την πεθερά της, Βικτόρια Μπέκαμ, αποκαλύπτοντας στο Grazia Usa πως εκείνη και η Βικτόρια είχαν διαφωνία για το νυφικό της. Όπως δήλωσε, η σχεδιάστρια μόδας προσφέρθηκε να σχεδιάσει το νυφικό της, αλλά στη συνέχεια, δεν είχε κανένα μήνυμά της για μέρες, πριν της πει ότι δεν θα ήταν πραγματικά σε θέση να φτιάξει το φόρεμα.

Τα προβλήματα νύφης - πεθεράς θα επηράσουν το γάμο τους

Η ψυχολόγος λέει πως τα προβλήματα της Νίκολα με την Βικτόρια είναι «βέβαιο ότι θα επηρεάσουν το γάμο της» με τον Μπρούκλιν, εξηγώντας: «Όσο κι αν αυτή τη στιγμή ο Μπρούκλιν ισχυρίζεται ότι είναι στο πλευρό της γυναίκας του, αργά ή γρήγορα, θα αρχίσει κι αυτός να αισθάνεται διχασμένος μεταξύ συζύγου και γονέα, ειδικά όταν περάσουν οι γλύκες του πρώτου καιρού. Η Νίκολα θα πρέπει επίσης να έχει κατά νου ότι, αν και αυτή τη στιγμή είναι η σύζυγος, η Βικτόρια ήταν και θα είναι η μητέρα του Μπρούκλιν πριν και μετά από αυτήν».

Η ψυχολόγος θεωρεί επίσης ότι η Νίκολα πιθανότατα «επιδείνωσε την κατάσταση και τη σχέση της με την Βικτόρια μιλώντας δημόσια για το περιστατικό». «Αν ήθελε πραγματικά να αποκαταστήσει τα προβλήματά της με την Βικτόρια, θα έπρεπε να είχε απευθυνθεί απευθείας στην πεθερά της και να μιλήσει ανοιχτά για τις ανησυχίες της, αντί να τις εκφράσει στο κοινό» είπε η ψυχολόγος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ